Μουντιάλ 2022: Η απίστευτη ατάκα του Ντεσάμπ για το chain του Κουντέ

Ότι είναι τυχερός που δεν τον είχε μπροστά του εκείνη τη στιγμή δήλωσε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ για το τον Ζιλ Κουντέ και το περιστατικό με τις αλυσίδες στο λαιμό.

An assistant coach takes of the necklace of France's Jules Kounde during the World Cup round of 16 soccer match between France and Poland, at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Dec. 4, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο βοηθός προπονητή βγάζει το κόσμημα του Κουντέ AP

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Πολωνία για την φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, ο Ζιλ Κουντέ αγωνίστηκε 42 λεπτά φορώντας αλυσίδες στο λαιμό του ενώ οι κανονισμοί απαγορεύουν στους παίκτες να φορούν κοσμήματα την ώρα του αγώνα καθώς μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό σε αντίπαλο.

Το περιστατικό σχολίασε και ο προπονητής της ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάμπ στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Πολωνία και, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

"Δεν είχε δικαίωμα να το κάνει και δεν ξέρω τι συμβολίζει αλλά από ότι γνωρίζω είναι λίγο προκατειλημμένος, έτσι είναι και στις προπονήσεις. Του είπα ότι ήταν τυχερός που δεν τον είχα μπροστά μου εκείνη τη στιγμή. Ο διαιτητής μας είχε πει ότι οι παίκτες δεν επιτρέπεται να φορούν κοσμήματα".

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Η Μάντσεστερ πλήρωσε ένα κάρο χρήματα κι ο Τεν Χαχ τον άφησε να τρέχει γύρω γύρω

Γαλλία: Έγραψε ιστορία ο Ζιρού και η Μίλαν του κάνει μεγάλο δώρο

Εμπαπέ: Το μυθικό πρωτοσέλιδο της Equipe για τον Κιλιάν και τη μάχη με την Αγγλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK