Μουντιάλ 2022: Η Χεορχίνα έριξε το καρφί της στον Σάντος, αλλά ελπίζει σε αυτόν

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα έκανε ανάρτηση για τη μη χρησιμοποίηση του αγαπημένη της με την Ελβετία.

FILE - In this May 23, 2019, file photo, Cristiano Ronaldo, left, is flanked by his partner Georgina Rodriguez as they watch the second practice session for a Formula One race at the Monaco racetrack, in Monaco. Cristiano Ronaldo could be in trouble after apparently breaking coronavirus restrictions on a two-day trip to the mountains. The Juventus star and his partner Georgina Rodriguez spent Tuesday and Wednesday in Courmayeur in the Valle DAosta region in northwest Italy. (AP Photo/Luca Bruno, File)
Ο Ρονάλντο με την Χεορχίνα AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ρονάλντο δεν ήταν στη βασική ενδεκάδα του Ελβετία - Πορτογαλία. Έπαιξε προς το τέλος, δηλαδή σαν μην μπήκε καθόλου. Η χώρα του πάντως νίκησε με το εμφατικό 6-1, οπότε δεν υπήρχε χώρος για ιδιαίτερη κριτική στην επιλογή Σάντος.

Τι να πει και ο Χεορχίνα η σύντροφός του που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε ούτε αυτή να πικάρει τον εκλέκτορα της Πορτογαλίας.

Έγραψε μία δημοσίευση στα social media κι άρχισε με καρφί (σ.σ. πως δηλαδή δεν απόλαυσε τον καλύτερο παίκτη του κόσμο 90 λεπτά), ωστόσο κατέληξε να γράφει τα καλά του Φερνάντο Σάντος, ελπίζοντας ότι θα φέρει επιτυχία στη χώρα του ανδρός της.

Συγκεκριμένα, η Χεορχίνα, τοποθετήθηκε ως εξής: "Συγχαρητήρια Πορτογαλία. Καθώς οι 11 παίκτες τραγούδησαν τον ύμνο όλα τα βλέμματα ήταν συγκεντρωμένα πάνω σου.

Τι κρίμα που δεν μπόρεσα να απολαύσω τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο για 90 λεπτά. Οι φίλαθλοι δεν έχουν σταματήσει να σε αποθεώνουν και να φωνάζουν το όνομά σου.

Ελπίζω ο Θεός και ο αγαπητός σου φίλος Φερνάντο να συνεχίσουν χέρι-χέρι και να μας κάνουν να ζήσουμε άλλη μια τέτοια νύχτα".

Η ανάρτηση της Χεορχίνα

Διαβάστε περισσότερα

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Φοράει το 22 γιατί είναι ένα τέρας

ΜΜΑ: Αδιανόητη παραμόρφωση σε πόδι αθλητή

Εμπαπέ: Ποιο Μουντιάλ; Ο Κιλιάν είναι πρώτος σκόρερ παντού

News 24/7

24MEDIA NETWORK