Μουντιάλ 2022: Η κόρη του Μαραντόνα τίμησε τον Πελέ με τον δικό της τρόπο

Ασταμάτητα είναι τα μηνύματα στήριξης για τον Πελέ με την κόρη του Ντίεγκο Μαραντόνα, Τζιανίνα να στέλνει το δικό της ξεχωριστό μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Brazil's players shows a banner in support of Brazilian soccer legend Pele at the end of the World Cup round of 16 soccer match between Brazil and South Korea, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Monday, Dec. 5, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
Οι παίκτες της Βραζιλίας τιμούν τον Πελέ AP

Τη δική του μάχη στο νοσοκομείο δίνει, εν μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο θρύλος της μπάλας Πελέ με τους εν ενεργεία παίκτες της εθνικής Βραζιλίας να τον τιμούν μετά το τέλος της αναμέτρησης κρατώντας ένα μεγάλο πανό με το όνομά του.

Το πλάνο αυτό συγκίνησε πολύ κόσμο με μέλος του στενού κύκλου του Ντιέγκο Μαραντόνα να μην διστάζει να εκφράσει δημόσια τη στήριξη της στον 83χρονο Βραζιλιάνο.

Ο λόγος για τη κόρη του Ντιεγκίτο και πρώην σύζυγο του Σέρχιο Αγκουέρο, Τζιανίνα Μαραντόνα η οποία μέσω του λογαριασμού της στο Instagram απαθανάτισε το πλάνο που οι παίκτες της Βραζιλίας κρατούσαν το πανό για τον Πελέ γράφοντας χαρακτηριστικά "... όταν η Βραζιλία τιμά το είδωλό της..."

Δείτε την ανάρτηση της Τζιανίνα

Διαβάστε Περισσότερα

Ετό, απαράδεκτος ο Καμερουνέζος που κλώτσησε YouTuber

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, σε αγώνα που έχασε πληρώθηκε με 6,6 εκατ. δολάρια το λεπτό

Αυτό είναι το νέο λουκ του άνδρα της χρονιάς, Έκτορ Μπεγερίν

News 24/7

24MEDIA NETWORK