Μουντιάλ 2022: Η "τρελή" δίαιτα που ακολούθησε ο Ρονάλντο για να είναι έτοιμος

Την ασυνήθιστη διατροφή που ακολούθησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου αποκάλυψε ο προσωπικός του μάγειρας.

Head coach Fernando Santos, left, looks at Cristiano Ronaldo during a Portugal soccer team training session in Oeiras, outside Lisbon, Monday, Nov. 14, 2022. Portugal will play Nigeria Thursday in a friendly match in Lisbon before departing to Qatar on Friday for the World Cup. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φερνάντο Σάντος στην προπόνηση της Εθνικής Πορτογαλίας AP

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να είναι στην επικαιρότητα εξαιτίας της περιβόητης συνέντευξης που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα τον οδηγήσει εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς για τον Πορτογάλο όλα αυτά τα χρόνια είναι το πόσο προσέχει το σώμα του.

Έτσι, για να βρίσκεται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Πορτογάλος σταρ ακολουθεί μία ειδική διατροφή.

Σύμφωνα με τον προσωπικό του σεφ η διατροφή βασίζεται σε φυσικές τροφές όπως ψάρι, κοτόπουλο, κάποια λαχανικά, οστρακοειδή, αβγά, φυτικά έλαια και σπόρους.

Σημαντικό ρόλο επίσης για να βρίσκεται ο Ρονάλντο στη καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της MARCA, παίζει το νερό αλλά και η κατάλληλη ξεκούραση.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Μπυρίτσα τέλος

Μουντιάλ 2022: Τα χρόνια που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Ρονάλντο εάν δεν το κατακτήσει

Μουντιάλ 2022: Τόσο κοστίζει για να κάνεις τον οπαδό στο Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK