Μουντιάλ 2022: Μπάχαλο το Βέλγιο, συμπαίκτης απάντησε στον Μπρούινε για το "έχουμε γεράσει"

Πρόβλημα στ' αποδυτήρια της εθνικής Βελγίου αφού στις δηλώσεις του Ντε Μπρούινε περί γερασμένης ομάδας, απάντησε συμπαίκτης μετά την ήττα από το Μαρόκο.

Belgium's Kevin De Bruyne yells out to teammates during the World Cup group F soccer match between Belgium and Morocco, at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Nov. 27, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Κακό τάιμινγκ διάλεξε για να μιλήσει ο αρχηγός του Βελγίου (AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN)

Ο Κέβιν Ντε Μπρούινε, αρχηγός και ηγέτης της εθνικής Βελγίου, είχε πει πριν από το ματς με το Μαρόκο πως η ομάδα του δεν έχει καμία ελπίδα να κατακτήσει το Μουντιάλ 2022.

Δικαιολόγησε λέγοντας πως είχε την ευκαιρία να το κάνει το 2018, αλλά τώρα οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν γεράσει και οι νεότεροι δεν βρίσκονται στο επίπεδο της προηγούμενης γενιάς.

Η ήττα από τους Αφρικανούς 2-0 ήταν δυσκολοχώνευτη και κατάλληλη όπως φάνηκε ώστε να ανάψει φωτιά στ' αποδυτήρια των Κόκκινων Διαβόλων. Ο Γιαν Βερτόγκεν ήταν αυτός που έριξε λάδι στη φλόγα του μέσου της Μάντσεστερ Σίτι και του απάντησε με μομφή.

"Πιστεύω πως δεν κάνουμε καλές επιθέσεις, διότι είμαστε αρκετά γερασμένοι και στην κορυφή". Ξεκάθαρο "καρφί" προς τον Κέβιν Ντε Μπρούινε ο οποίος μάλλον δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση πριν από τη δήλωσή του κι έχει φέρει πρόβλημα στ' αποδυτήρια.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Διακοπές 72.000.000 ευρώ στην Σαουδική Αραβία

Μουντιάλ 2022: Η φίλαθλος της Σαουδικής Αραβίας που έκανε τα φλας ν' αστράψουν

Μέσι: Ποιον κυνηγάει για να γίνει ο πρώτος σκόρερ της Αργεντινής σε Παγκόσμια Κύπελλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK