Μουντιάλ 2022: Ντιεγκίτο, η Αργεντινή σου είναι εδώ

Σε ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων, η Αργεντινή πήρε μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι, την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Argentina's Lionel Messi, right, celebrates with his teammate Angel Di Maria after scoring his side's opening goal during the World Cup group C soccer match between Argentina and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Λιονέλ Μέσι μετά από τη νίκη απέναντι στο Μεξικό (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου η Αργεντινή πήρε, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρόλο που οι Αργεντίνοι είχαν το προβάδισμα στην αναμέτρηση με 2-0, με τον Λιονέλ Μέσι να ισοφαρίζει σε γκολ σε Παγκόσμια Κύπελλα τον Μπατιστούτα, οι Ολλανδοί με γκολ στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων έστειλαν με μυθική κομπίνα το παιχνίδι στην παράταση με γκολ του Βέγκχορστ.

Δείτε το γκολ της ισοφάρισης

Στην παράταση το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ροντέο καθώς η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω επί 30 λεπτά μέχρι να φτάσουμε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί το νικητήριο πέναλτι σημείωσε ο παρ'ολίγον μοιραίος, εξαιτίας των χαμένων ευκαιριών του, Λαουτάρο Μαρτίνεζ ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ήταν ο τερματοφύλακας της Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ που στη ρώσικη ρουλέτα απέκρουσε 2 πέναλτι.

Στα ημιτελικά η ομάδα του Λιονέλ Μέσι θα αντιμετωπίσει την μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, Κροατία.

Δείτε το νικητήριο πέναλτι

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022, η Ιβάνα Κνουλ πήγε στο Βραζιλία - Κροατία και σίγουρα κάποιοι δεν θα ασχοληθούν με το ματς

Μουντιάλ 2022: Οι Κροάτες "τελείωσαν" τον Τίτε

Μαρόκο, γιατί ο Ζιγέχ αρνείται να πληρωθεί από την εθνική ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK