Μουντιάλ 2022: Ο Μόντριτς γίνεται... Ρονάλντο αν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Την υπογραφή του δήλωσε πως θα έβαζε ο Λούκα Μόντριτς σε περίπτωση που του έλεγαν πως αν η Κροατία κατακτήσει το Μουντιαλ ο ίδιος πρέπει να αποσυρθεί αμέσως από την ενεργό δράση.

Real Madrid's Luka Modric celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει AP

Πρεμιέρα κάνει στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ και η φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, Κροατία με όλα τα φώτα να πέφτουν στο μεγάλο αστέρι της ομάδας, Λούκα Μόντριτς.

Ερώτηση για το αν θα αποσυρθεί σε περίπτωση που κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως δήλωσε ότι θα κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δέχτηκε ο Λούκα Μόντριτς με την απάντηση του να είναι απολαυστική.

"...Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα συμβεί. Δεν ξέρω αν θα αποσυρόμουν αμέσως. Αλλά αν αυτό χρειαζόταν για να κερδίσουμε το Μουντιάλ, θα έβαζα σίγουρα την υπογραφή μου..."

Θυμίζουμε πως ο Μόντριτς διανύει, στα 37 του χρόνια, τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, με το μέλλον του προς το παρόν να είναι αβέβαιο.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο προπονητής του Καναδά ήταν ατίθασο νιάτο, έκανε τον αεροπειρατή και τον συνέλαβαν

Κριστιάνο Ρονάλντο: Χάνει 17,5 εκατομμύρια λόγω συμπεριφοράς

Ρεάλ Μαδρίτης: Το δρόμο του Εμπαπέ και του Νεϊμάρ ακολουθεί wonderkid της Παλμέιρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK