Μουντιάλ 2022: Ο Ρίκι Μάρτιν έχει τραγουδήσει το καλύτερο τραγούδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο

Οι περισσότεροι έχουν παίξει μπάλα στην παράλια ακούγοντας το συγκεκριμένο τραγούδι χωρίς να ξέρουν πως αποτέλεσε ύμνο του Μουντιάλ.

FILE - In this June 26, 1998 file photo, Puerto Rican pop star Ricky Martin performs at the Presidente Latin Music Festival held in national stadium in, Santo Domingo, Dominican Republic. (AP Photo/John Riley, file)
Ο Ρίκι Μάρτιν (AP PHOTO/JOHN RILEY, FILE)

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 1998 στην Γαλλία ήταν ένα από τα καλύτερα του θεσμού. Άρτια οργανωμένο με εξαιρετικές ομάδες να συμμετέχουν.

Σπουδαίοι ποδοσφαιριστές έλαμψαν στο Μουντιάλ που κατέκτησε εν τέλει η οικοδέσποινα μ' ένα ξεγυρισμένο 3-0 εις βάρος της Βραζιλίας και τον Ζιντάν να σκοράρει δύο φορές με κεφαλιά.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο Μουντιάλ έμεινε στην ιστορία γιατί είχε και το καλύτερο τραγούδι. Σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο κυκλοφορεί ένα track που γίνεται ο ύμνος της διοργάνωσης.

Το 1998 τα κάστανα από τη φωτιά έβγαλε το πιο λαμπρό αστέρι της μουσικής εκείνη την περίοδο. Ο Ρίκι Μάρτιν. Ο Πουερτορικανός καλλιτέχνης, 50αρης σήμερα, είχε τραγουδήσει το "La Copa de La Vida" που συνδέθηκε 100% με το ποδόσφαιρο. Όλοι το έχουμε ακούσει, πολλοί ίσως να μην ξέρουν πότε και γιατί δημιουργήθηκε.

Το τραγούδι του Ρίκι Μάρτιν

Διαβάστε περισσότερα

Στερνή μου Κίνα να σε είχα πάντα: Τα μυθικά συμβόλαια 10 παικτών που έπαιξαν εκεί

Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει το νεότερο παίκτη που θα βρεθεί στο Μουντιάλ 2022

Μουντιάλ 2022: Τόσο κοστίζει για να κάνεις τον οπαδό στο Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK