Μουντιάλ 2022: Ο viral διαιτητής που σφυρίζει το Βέλγιο - Καναδάς

Ο γνωστός στο ευρύ κοινό από την απόφασή του να λήξει την αναμέτρηση ανάμεσα στο Μάλι και την Τυνησία, Τζάνι Σικαζούε θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στο Βέλγιο και τον Καναδά για το Μουντιάλ.

Referee Janny Sikazwe gestures during the group H match between Japan and Poland at the 2018 soccer World Cup at the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Themba Hadebe)
ο Τζάνι Σικαζούε AP

Ένας από τους πιο viral διαιτητές όλων των εποχών αναμένεται να διευθύνει την αναμέτρηση του Βελγίου με τον Καναδά για την φάση των ομίλων του Μουντιάλ.

Ο λόγος για τον Τζάνι Σικαζούε από τη Ζάμπια ο οποίος λίγους μήνες νωρίτερα είχε προχωρήσει σε μία ανεξήγητη απόφαση στον αγώνα ανάμεσα στο Μάλι και τη Τυνησία για το Κόπα Άφρικα.

Συγκεκριμένα, χωρίς να υπάρχουν επεισόδια ή κάποια άλλη συνθήκη που να εμποδίζει την ομαλή λήξη της αναμέτρησης, οδήγησε τιw ομάδες στα αποδυτήρια μόλις στο 85ο λεπτό, απόφαση που πήρε πίσω μετά από πιέσεις αλλά για λίγο αφού έληξε ξανά το παιχνίδι, λίγο αργότερα, στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης,

Ο ίδιος τότε είχε δικαιολογήσει εκείνη του την ενέργεια τότε λέγοντας πως ένα θέμα υγείας δε μπορούσε να τον κρατήσει για πολύ ώρα εντός αγωνιστικού χώρου, με το παρελθόν του πάντως μόνο καθαρό να μην είναι καθώς το 2018 είχε κατηγορηθεί για διαφθορά και είχε αποβληθεί από όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Χοσέ Χολέμπας, έγινε "κτήνος" ο παλαίμαχος αριστερός μπακ

Ο 33χρονος προπονητής που μόλις πήρε άδεια και θέλει τη δουλειά στη Ρέιντζερς

Μουντιάλ 2022: Ο προπονητής του Καναδά ήταν ατίθασο νιάτο, έκανε τον αεροπειρατή και τον συνέλαβαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK