Μουντιαλ 2022: Οι τρεις πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές της διοργάνωσης

Πολλοί είναι οι αστέρες που θα βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ποιοι είναι όμως οι πιο ακριβοί από αυτούς;

Manchester City's Phil Foden controls the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 2, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Φιλ Φόντεν στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Στο Κατάρ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι κορυφαίοι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου για το Μουντιάλ 2022 και ήδη έχει ανοίξει η συζήτηση για το ποια χώρα θα είναι αυτή που θα επικρατήσει, ποιος θα βγει πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, αλλά και ποια είναι πρωτοεμφανιζόμενα αστέρια θα λάμψουν.

Πιθανότατα, αυτό θα είναι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ,οι οποίοι σίγουρα είναι τρία από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της διοργάνωσης. Ποιοι είναι όμως οι πιο ακριβοί που θα βρεθούν στο Κατάρ;

  • Κιλιάν Εμπαπέ: Ο Γάλλος σταρ και Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2018 είναι ο πιο ακριβός παίκτης της διοργάνωσης που θα βρεθεί στο Κατάρ, με τη χρηματιστηριακή του αξία να κυμαίνεται στα 160.000.000 ευρώ.
  • Βινίσιους Τζούνιορ: Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην δεύτερη θ'εση της λίστας, με την χρηματιστηριακή του αξία να κυμαίνεται στα 120.000.000 ευρώ.
  • Φιλ Φόντεν: Τρίτος στη λίστα των πανάκριβων ποδοσφαιριστων,είναι ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος αποτελεί μία από τις ελπίδες της εθνικής Αγγλίας για διάκριση. Η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 110.000.000 ευρώ.

Στη λίστα θα ήταν ο Έρλινγκ Χάλαντ αν η εθνική Νορβηγίας είχε πάρει την πρόκριση για τη διοργάνωση καθώς η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το Transfermarkt κυμαίνεται στα 170.000.000.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο Γκανέζος που μεγάλωσε σε Ιταλία, Αγγλία αλλά θα παίξει για τις ΗΠΑ

Μουντιάλ 2022: Μπυρίτσα τέλος

Κάποιος έκανε λογαριασμό 161.113 ευρώ στον αγαπημένο σεφ των ποδοσφαιριστών

News 24/7

24MEDIA NETWORK