Μουντιάλ 2022: Τα χρόνια που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Ρονάλντο εάν δεν το κατακτήσει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε πως εάν η Πορτογαλία κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, Τι θα γίνει όμως σε αντίθετη περίπτωση;

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the World Cup 2022 playoff soccer match between Portugal and Turkey, at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Thursday, March 24, 2022. (AP Photo/Luis Vieira)
Το σχέδιο συνταξιοδότησης του Κριστιάνο THURSDAY, MARCH 24, 2022. (AP PHOTO/LUIS VIEIRA)

Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό παρακολούθησε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν. Εκεί, ο σπουδαίος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως σε περίπτωση κατάκτησης του Μουντιάλ 2022 θα σταματήσει από τη δράση.

Σε αντίθετη περίπτωση όμως υπάρχει εναλλακτικό πλάνο; Η απάντηση είναι "ναι", καθώς ο Ρονάλντο αποκάλυψε επίσης πότε σκοπεύει να σταματήσει υπό κανονικές συνθήκες. Ο σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στοχεύει να παίξει έως τα 40 του. Δηλαδή τρία χρόνια ακόμα.

"Θέλω να σταματήσω στα 40. Νομίζω τα 40 θα είναι μία καλή ηλικία. Αλλά δεν ξέρεις. Δεν γνωρίζω το μέλλον. Κάποιες φορές σχεδιάζεις κάτι για τη ζωή σου όπως λέω και δεν γνωρίζεις ποτέ τι πρόκειται να συμβεί".

Στην ίδια συνέντευξη ο Ρονάλντο δεν έκρυψε πως είχε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία για διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές ύψους 350.000.000 δολαρίων.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Τόσο κοστίζει για να κάνεις τον οπαδό στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Γιατί ο Σιμάνσκι και η εθνική Πολωνίας είχαν συνοδεία δύο F-16 στην πτήση για Κατάρ

Ρονάλντο: Οι Σαουδάραβες του έδιναν το βάρος του σε χρυσό και αρνήθηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK