Μουντιάλ 2022: Το συγκινητικό μήνυμα του Μανέ προς τους συμπαίκτες του

Τη στήριξη του προς τους συμπαίκτες του στην εθνική Σενεγάλης έδειξε για άλλη μία φορά ο Σαντιό Μανέ με ανάρτηση του στο Twitter.

Bayern's Sadio Mane celebrates after scoring his side's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg at the Allianz Arena in Munich, Germany, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Σάντιο Μανέ AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Την ήττα γνώρισε η Σενεγάλη από την Αγγλία για την φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στο Κατάρ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Μεγάλος απών από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά και από ολόκληρο το Μουντιάλ ήταν ο Σαντιό Μανέ ο οποίος θέλησε να στείλει το δικό του εμψυχωτικό μήνυμα μετά τον αποκλεισμό της χώρας του από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα ο Μανέ έγραψε "... Αγαπημένα μου αδέρφια, πέσατε μαχόμενοι. Ο κόσμος είναι πολύ περήφανος για το ταξίδι σας που έχει ζεστάνει τις καρδιές των υποστηρικτών, καθώς υπερασπιστήκατε την σημαία μας με αξιοπρέπεια. Καλή τύχη, η μάθηση συνεχίζεται. Θα αναζητήσουμε άλλα τρόπαια..."

Δείτε την ανάρτηση του Μανέ

Διαβάστε Περισσότερα

Έκλεισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, η νέα "βόμβα" της MARCA

Εμπαπέ: Το μυθικό πρωτοσέλιδο της Equipe για τον Κιλιάν και τη μάχη με την Αγγλία

Γαλλία: Έγραψε ιστορία ο Ζιρού και η Μίλαν του κάνει μεγάλο δώρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK