Μουντιάλ 2022: Το τρελό πρόγραμμα θεραπείας του Νεϊμάρ για να επιστρέψει στη νοκ-αουτ φάση

Για το ωράριο φυσιοθεραπειών που έκανε ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη διοργάνωση μίλησε ο Νεϊμάρ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νότια Κορέα.

Brazil's Neymar celebrates scoring his side's second goal during the World Cup round of 16 soccer match between Brazil and South Korea, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Monday, Dec. 5, 2022. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Νότια Κορέα AP

Για τις δυσκολίες που πέρασε ούτως ώστε να καταφέρει να είναι έτοιμος στη νοκ-αουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νότια Κορέα ο Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος σταρ είχε τραυματιστεί στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων στην αναμέτρηση με την Σερβία όπως δήλωσε και ο ίδιος τέθηκε σε κίνδυνο ακόμα και η συμμετοχή του στο υπόλοιπο της διοργάνωσης και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει.

"Σίγουρα υπήρχε μεγάλος φόβος. Τα πήγαινα πολύ καλά και το να πάθω έναν τέτοιο τραυματισμό με δυσκόλεψε. Έκλαιγα όλο το βράδυ, η οικογένειά μου το ξέρει αλλά όλα πήγαν καλά. Την ημέρα του τραυματισμού έκανα φυσικοθεραπεία μέχρι τις 11 το πρωί και τις άλλες μέρες μέχρι τις 5 και τις 6. Όλα τα βάσανα είναι απαραίτητα για να κατακτήσουμε το τίτλο".

Πάντως, ο ΝεΪμάρ είχε προετοιμαστεί μέρες για την επιστροφή του αν κρίνουμε από το γεγονός πως κάλεσε τον κομμωτή του στο Κατάρ ώστε να του αλλάξει χρώμα στα μαλλιά για να μη χαλάσει το γούρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Ζήτησε από τον κομμωτή του να πάει στο Κατάρ για να του βάψει τα μαλλιά

Ο κολλητός δημοσιογράφος του Ρονάλντο κάνει το update για την Αλ Νασρ

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, σε αγώνα που έχασε πληρώθηκε με 6,6 εκατ. δολάρια το λεπτό

News 24/7

24MEDIA NETWORK