Μουντιάλ 2022: Ξέφυγε ο προπονητής του Καναδά, είπε στους παίκτες του "πάμε να..." τους Κροάτες

Την τρελή ομιλία που έβγαλε στους παίκτες του μετά από το τέλος της αναμέτρησης με το Βέλγιο αποκάλυψε ο προπονητής του Καναδά, Τζον Χέρντμαν.

Canada's head coach John Herdman applauds at the end of the World Cup group F soccer match between Belgium and Canada, at the Ahmad Bin Ali Stadium in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. Belgium won 1-0. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Τζον Χέρντμαν στην αναμέτρηση του Βελγίου με τον Καναδά AP

Την ήττα γνώρισε η εθνική του Καναδά από το Βέλγιο στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο προπονητής της ομάδας, Τζον Χέρντμαν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τι είπε στους παίκτες του μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Άγγλος προπονητής δε δίστασε να αποκαλύψει το ακριβές περιεχόμενο της συζήτησης και την αρκετά εμψυχωτική ομιλία στους παίκτες του, η οποία έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο Χέρντμαν δήλωσε "...τους είπα ότι ανήκουν εδώ, και ότι πρέπει να πάμε και να γ@#@#ε την Κροατία, είναι τόσο απλό όσο φαίνεται..."

Θυμίζουμε ότι ο Χέρντμαν από μικρός ήταν αρκετά ανήσυχο πνεύμα, καθώς μόλις σε ηλικία 17 ετών σε πτήση από το Νιούκαστλ προς τη Μάλαγα, είχε πει στον πιλότο πως έχει πάνω του μία βόμβα!

Εδώ η δήλωση του Χέρντμαν

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Ο ειδικός λόγος που οι Σαουδάραβες θέλουν τον CR7 και αφορά και την Ελλάδα

Μουντιάλ 2022: Το post του Τζιοβάνι για την πρεμιέρα της Βραζιλίας με ιστορική φωτογραφία

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Πουλάνε οι Γκλέιζερς, μπαίνει μπροστινός ο Μπεκς

News 24/7

24MEDIA NETWORK