Μούντρικ: Έγινε... Μπολτ σε μόλις 35 λεπτά

Το απόλυτο ρεκόρ ταχύτητας στην φετινή αγωνιστική περίοδο της Premier League, σε μόλις 35 λεπτά συμμετοχής, έσπασε ο Μιχάιλο Μούντρικ στο ντεμπούτο του κόντρα στη Λίβερπουλ.

Chelsea's Mykhailo Mudryk enters the pitch after he replaced Chelsea's Lewis Hall during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Jan. 21, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Μιχάιλο Μούντρικ με τη φανέλα της Τσέλσι AP PHOTO/JON SUPER

Την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα της Τσέλσι κατέγραψε ο Μιχάιλο Μούντρικ στην αναμέτρηση με την Λίβερπουλ και κατάφερε να καταρρίψει ένα ρεκόρ.

Ο νεαρός Ουκρανός, που αποτελεί τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τσέλσι μετά τον Ρομέλου Λουκάκου, κατάφερε, παρά τα μόλις 35 λεπτά συμμετοχής που κατέγραψε, να γίνει ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής της Premier League για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα ο Μούντρικ έγινε.. Μπολτ καθώς σε ένα από τα σπριντ του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης έφτασε τα 36.63 χιλιόμετρα ανά ώρα ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε για την φετινή αγωνιστική περίοδο στη διοργάνωση ο Άντονι Γκόρντον της Έβερτον με 36.61 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Εβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του Μέντες, η ατάκα που έφερε το διαζύγιο

Έβερτον: Ένας τρελός μπορεί ν' αναλάβει τα Ζαχαρωτά και η διοίκηση τον έχει βρει

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK