Μούντρικ: Ένας 45λεπτος εφιάλτης 70.000.000 ευρώ

Σκέτη απογοήτευση ήταν το ντεμπούτο του Μιχάιλο Μούντρικ στη βασική ενδεκάδα της Τσέλσι. Ο Ουκρανός έγινε αλλαγή στο 45'.

Chelsea's Mykhailo Mudryk vies for the ball with Fulham's Kenny Tete, left, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Fulham at Stamford Bridge stadium in London, Friday, Feb. 3, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μούντρικ με τον Τέτε της Φούλαμ AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Μιχάιλο Μούντρικ ήταν στις βασικές επιλογές του Γκράχαμ Πότερ για την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Φούλαμ στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ. Ωστόσο, το ντεμπούτο στους 11 για τον Ουκρανό δεν θα το θυμάται κανείς ή μάλλον θα το θυμάται επειδή ο παίκτης έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Στον έλεγχό του ο Μούντρικ πήρε κάτω από τη βάση, καθώς έκανε το απόλυτο μηδέν στα λεπτά που αγωνίστηκε. Έτσι, ο Πότερ τον απέσυρε και μετά από το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε πως ο ποδοσφαιριστής ήταν άρρωστος με κρυολόγημα.

Θυμίζουμε πως οι Μπλε έκαναν τα πάντα για να κάνουν δικό τους τον 22χρονο πλάγιο επιθετικό. Ουσιαστικά η διοίκηση Μπέλι τον άρπαξε με 70.000.000 συν μπόνους που φτάνουν τα 100.000.000 ευρώ μέσα από το χέρια της Άρσεναλ. Κι ο Μούντρικ αρχικά στους Κανονιέρηδες ήθελε να πάει.

Διαβάστε περισσότερα

Έντσο Φερνάντες: Τι έκανε τον Ρουί Κόστα να πει το "ναι"

Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς αποφάσισε, υψηλές οι απαιτήσεις των Ιταλών

Επίσημο! Στην Τουρκία το πρώην αστέρι της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK