Μουρίνιο: "Ανοικτό το ματς με τη Λίβερπουλ"

Μουρίνιο: "Ανοικτό το ματς με τη Λίβερπουλ"

Το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικούς του 7ου Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, αποτελεί σύμφωνα με τη γνώμη πολλών, την ευκαιρία του Ζοσέ Μουρίνιο για εκδίκηση αναφορικά με τον περσινό αποκλεισμό των "μπλε" από τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο ίδιος πάντως ο Πορτογάλος, αν και συνηθίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά, δεν θέλησε να ανεβάσει τους τόνους σημειώνοντας πως πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι με σημασία για την τελική κατάταξη του ομίλου. " Τέτοιου είδους παιχνίδια προσφέρονται για διασκέδαση. Δεν ξέρει κανείς ποιος θα κερδίσει. Και οι δύο μπορούν. Αυτοί μας κέρδισαν τον Απρίλιο, εμείς τους κερδίσαμε τον Ιανουάριο " ήταν το σχόλιο του Μουρίνιο, δίχως να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Φρανκ Λάμπαρντ, υπογραμμίζοντας: " Είμαστε έτοιμοι από όλες τις πλευρές, όμως γνωρίζουμε πολύ καλά πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι πάντα επικίνδυνη αποστολή όταν πηγαίνεις στο Ανφιλντ, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK