Μουρίνιο: “Αυτοί οι παίκτες με έκαναν να φανώ διάνοια”

Πορτογάλος αποκάλυψε το όνομα του παίκτη που λάτρευε να προπονεί, αναφέρθηκε στην αγαπημένη παλιοσειρά...

Real Madrid's coach coach Jose Mourinho from Portugal, center, celebrates with his team after they won the Spanish League during their Spanish La Liga soccer match, against Athletic Bilbao, at San Mames stadium in Bilbao, northern Spain, Wednesday, May 2, 2012. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Madrid's coach coach Jose Mourinho from Portugal, center, celebrates with his team after they won the Spanish League during their Spanish La Liga soccer match, against Athletic Bilbao, at San Mames stadium in Bilbao, northern Spain, Wednesday, May 2, 2012. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Μπορεί ο “Special One|” να έχει προπονήσει ποδοσφαιριστές όπως Τέρι, Λάμπαρντ και Ντρογκμπά, αλλά κάποιος άλλος εν τέλει του... “έκλεψε” την καρδιά.

Και όμως ο αγαπημένος παίκτης του Μουρίνιο είναι από Γιουνάιτεντ.

“Οι παίκτες που μου άρεσαν περισσότερο είναι οι παίκτες που μου έδωσαν τα πάντα”.

"Υπάρχουν δεκάδες και δεκάδες παίκτες. Ίσως δεν είναι οι πιο ταλαντούχοι αλλά έδωσαν τα πάντα... αυτοί που ένιωθα ότι δεν μπορούσαν να δώσουν τίποτα περισσότερο από αυτό που έδωσαν. Αυτοί είναι οι παίκτες μου.

"Δεν θέλω να είμαι άδικος με τους ανθρώπους αλλά, όταν παίζεις με ένα παιδί, το παιδί γίνεται παιδί σου για μια ζωή. Αυτό είναι πάντα το συναίσθημά μου. Κοιτάζω τον Ραφαέλ Βαράν, τώρα, στο τέλος της καριέρας του. Είναι το παιδί μου”.

"Όταν κοιτάζω τον Σκοτ Μακτόμινει... Ο Πογκμπά ήταν στον πάγκο και τον έπαιξα στη Σεβίλλη. Είναι το παιδί μου. Όταν πηγαίνω από σύλλογο σε σύλλογο, βρίσκω τα αγόρια μου. Και θα είναι πάντα τα αγόρια μου".

"Στη συνέχεια, υπάρχουν τα μεγάλα αστέρια. Οι αρχηγοί μου. Τζον Τέρι, Ζανέτι και Τζορτζ Κόστα. Αυτοί είναι οι τύποι που παίζουν με τα πάντα. Είναι εκπληκτικοί”.

"Έπειτα υπάρχουν τα αστέρια που κάνουν τη διαφορά, και μετά ο κόσμος νομίζει ότι είσαι η ιδιοφυΐα. Δεν είσαι εσύ η ιδιοφυΐα. Αυτοί είναι. Κερδίζουν αγώνες για σένα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν ιδιοφυΐα".

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι υποδέχθηκε το αντίο του Εμπαπέ η κορυφαία αθλητική εφημερίδα της Γαλλίας

Παρί: Αυτόν θέλει για αντικαταστάτη του Εμπαπέ και δίνει 140 εκατομμύρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK