Μουρίνιο: "Εκτός τίτλου η Άρσεναλ"

Μουρίνιο: "Εκτός τίτλου η Άρσεναλ"
Πέρσι οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας μετά από 50 χρόνια και σίγουρα εκτός από κορυφαίος προπονητής στο «νησί» πρέπει να κέρδισε και τον τίτλο του τεχνικού με τις περισσότερες δηλώσεις στον βρετανικό Τύπο. Ο λόγος για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη επαφή με τα ΜΜΕ, καθώς συνεχώς τους προσφέρει…τροφή για σχόλια αλλά και κόντρες με τους μεγάλους του αντιπάλους.

Αυτή τη φορά ο ιδιόρρυθμος Πορτογάλος ούτε λίγο ούτε πολύ απέκλεισε την Άρσεναλ από τους υποψήφιους μνηστήρες του τίτλου για τη φετινή σεζόν, καθώς οι δυο ήττες που έχει γνωρίσει μέχρι στιγμής στην Πρέμιερσιπ (από την ομάδα του και την Μίντλεσμπρο) την έχουν αφήσει στην ένατη θέση μεέξι βαθμούς. « Εάν είχαμε χάσει δυο αγώνες θα σκεφτόμουν σίγουρα πως κάτι τέτοιο δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Ίσως οι μεγάλες ομάδες χάσουν συνεχόμενα παιχνίδια, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Όμως, αν κοιτάξεις στα προηγούμενα πρωταθλήματα η Άρσεναλ κέρδισε το πρωτάθλημα χωρίς να ηττηθεί ποτέ. Και εμείς πέρσι κατακτήσαμε την Πρέμιερσιπ με μια ήττα. Ο στόχος των μεγάλων ομάδων είναι να αποφύγουν τις πολλές απώλειες. Πιστεύω πως ο Άσλει Κόουλ έχει δίκιο όταν λέει πως δεν πρέπει να χάσεις περισσότερες από τέσσερις φορές σε μια σεζόν. Δύσκολα θα μπορέσει να μπει στο κυνήγι του τίτλου πλέον η Άρσεναλ », τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα του έχει αποκτήσει προβάδισμα για τον τίτλο, καθώς όλοι οι υπόλοιποι μνηστήρες έχουν γνωρίσει απώλειες στην μέχρι τώρα πορεία τους ( η Τσέλσι μετράει πέντε νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές). « Είμαστε στην κορυφή. Μόνο η Τσάρλτον μπορεί να έχει τους ίδιους πόντους με εμάς αλλά όλες οι άλλες ανταγωνίστριες μας έχασαν βαθμούς. Η Μάντσεστερ έχασε δυο, η Λίβερπουλ τέσσερις και η Άρσεναλ έξι. Οπότε μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ένα προβάδισμα έναντι αυτών. Πρέπει μόνο να κερδίζουμε τους δικούς μας αγώνες », υπογράμμισε ο 42χρονος τεχνικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK