Μουρίνιο: Η χειρονομία προς τους οπαδούς "έσβησε" όλα τα σενάρια

Την παραμονή του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρόμα θέλουν διακαώς οι οπαδοί της ομάδας με τον ίδιο να απαντά με μία χαρακτηριστική κίνηση.

Roma's head coach Jose Mourinho celebrates after the Europa League semifinal second leg soccer match between Bayer Leverkusen and Roma at the BayArena in Leverkusen, Germany, Thursday, May 18, 2023.(AP Photo/Martin Meissner)
Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο AP

Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον πάγκο της Ρόμα για τη φετινή σεζόν ολοκλήρωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο με τους φίλους της ιταλικής ομάδας να μην σταματούν να τον αποθεώνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν.

Ο Special One έχει δεθεί συναισθηματικά με τον σύλλογο ξεκαθαρίζοντας σε πολλές περιπτώσεις πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του αρκεί να υπάρξει και η απαιτούμενη οργάνωση στο εσωτερικό του συλλόγου.

Την επιθυμία να συνεχίσει να βρίσκεται στη τεχνική ηγεσία της Ρόμα πάρα από λόγια θέλησε να την εκφράσει και με χαρακτηριστικές κινήσεις ο "ΜΟΥ".

Έτσι, μετά από κραυγές φίλων της Ρόμα που ζητούσαν την παραμονή του ο Μουρίνιο έδειξε με το χέρι του τον αγωνιστικό χώρο υποδηλώνοντας πως δεν σκοπεύει να πει "αντίο" στους Ιταλούς.

Δείτε τη σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Ο Πεπ έκανε κίνηση ματ για την παραμονή του "αγαπημένου του παιδιού"

Ντιμπάλα: Οι δύο ρήτρες αποχώρησης "δώρο" και το χαρτί της Ρόμα

Αζάρ: Έφυγε από την Ρεάλ και βρέθηκε άμεσα ενδιαφερόμενος

News 24/7

24MEDIA NETWORK