Μουρίνιο: "Να επιστρέψω σύντομα"

Ο Μουρίνιο παραδέχτηκε με δηλώσεις του πως για να είναι χαρούμενος θα πρέπει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο κι έστειλε με αυτόν τον τρόπο μήνυμα ότι δεν αναμένεται να βρίσκεται για καιρό εκτός πάγκων.

Μουρίνιο: "Να επιστρέψω σύντομα"

"Όχι, δεν απολαμβάνω τις ημέρες ξεκούρασης και αυτό γιατί μπορώ να έχω όλα όσα αγαπώ ταυτόχρονα. Μπορώ να έχω την οικογένειά μου, μπορώ να έχω τους φίλους μου, μπορώ να έχω την ήσυχη ζωή μου, που μου αρέσει επίσης, και μπορώ να έχω το ποδόσφαιρό μου...

Μπορώ να τα έχω όλα αυτά μαζί και δεν χρειάζεται να εγκαταλείψω ένα από αυτά", δήλωσε αρχικά ο 53χρονος Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στο περιοδικό "GQ", για να προσθέσει:

"Για να είμαι απόλυτα χαρούμενος, έχω ανάγκη τα πάντα, οπότε πρέπει να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι είνα το φυσικό μου περιβάλλον. Δουλεύω από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου και ως προπονητής από το 2000.

Σταμάτησα όταν έφυγα από την Τσέλσι το 2007 για μερικούς μήνες και τώρα είναι η δεύτερη φορά που σταματάω μέσα σε 15, 16 χρόνια, δεν είναι τόσο δραματική η κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψω γρήγορα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK