Μουρίνιο ο...Αγγλος

Μουρίνιο ο...Αγγλος

Πριν από λίγους μήνες είχε τεθεί στον Ζοσέ Μουρίνιο το ερώτημα εάν θα αναλάμβανε ποτέ την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας. Τότε, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εκφράσει την άποψη ότι η συγκεκριμένη θέση ταιριάζει μονάχα σε Αγγλο προπονητή, δείχνοντας έτσι τις προθέσεις του για πιθανή, μελλοντική "κρούση" από πλευράς αγγλικής ομοσπονδίας.

Ο άνθρωπος που οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια, με νέες δηλώσεις του στο περιοδικό, "Time Out" φαίνεται να βλέπει με διαφορετικό μάτι αυτό το ενδεχόμενο, αφού δεν το απέκλεισε: "Είναι γεγονός ότι ένα σημαντικό μέρος του εαυτού μου, αισθάνεται ως Αγγλος. Αν παραμείνω εδώ για άλλα πέντε χρόνια, όσο προβλέπει το συμβόλαιό μου, το αίσθημα αυτό θα γίνει ακόμη πιο ισχυρό. Μετά από έξι χρόνια παραμονής στο υπέροχο Λονδίνο και την Αγγλία θα έχω κάτι μέσα στην καρδιά για τη χώρα και τους κατοίκους της και τότε θα μπορώ να βοηθήσω και σε επαγγελματικό επίπεδο".

Πάντως, ο Ζοσέ Μουρίνιο, δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του νυν ομοσπονδιακού τεχνικού των "λιονταριών", Σβεν Γκόραν Ερικσον: "Αυτή τη στιγμή στο πόστο αυτό βρίσκεται ο Σβεν, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες προπονητές και είμαι σίγουρος ότι και αυτός, έχει βάλει την Αγγλία στην καρδιά του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK