Μουρίνιο: "Ποδόσφαιρο 19ου αιώνα η Γουέστ Χαμ"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατηγόρησε τη Γουέστ Χαμ για αναχρονιστικό ποδόσφαιρο, μετά από τη λευκή ισοπαλία στο "Στάμφορντ Μπριτζ", τονίζοντας πως το μόνο που του έλειπε για να πάρει τη νίκη ήταν ένα black and decker.

Μουρίνιο: "Ποδόσφαιρο 19ου αιώνα η Γουέστ Χαμ"

Η Τσέλσι στραβοπάτησε μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" μένοντας στο 0 απέναντι στην Γουέστ Χαμ. Οι "μπλε" είχαν 39 τελικές (9 στην εστία) σε αντίθεση με τη μόλις 1 της Γουέστ Χαμ, η οποία προσπαθούσε να αμυνθεί σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος τεχνικός κατηγόρησε την ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς για αναχρονιστικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως χρειαζόταν ένα black and decker για να σπάσει το τείχος της άμυνας.

"Αυτό δεν είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, αυτό είναι ποδόσφαιρο από τον 19ο αιώνα. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να φέρων είναι ένα black and decker για να σπάσω το τείχος. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις ένα παιχνίδι που μόνο μια ομάδα θέλει να παίξει. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας είναι γίνεται μεταξύ δύο ομάδων και αυτό το ματς είχε μόνο μία. Είπα στον Μπιγκ Σαμ, χρειάζονται πόντους. Το να έρχονται εδώ με τον τρόπο που ήρθαν, είναι αποδεκτό αυτό;", ήταν οι δηλώσεις του "Special One".