Μουρίνιο: "Βελτιωθείτε ή φύγετε"

Προειδοποιητικό μήνυμα έστειλε ο Ζοζέ Μουρίνιο στους Όσκαρ, Σίρλε και Αζάρ, οι οποίοι δεν παίζουν καλά το τελευταίο διάστημα, με έναν από τους τρεις, λογικά να αποχωρεί από το "Σταμφορντ Μπριτζ" το καλοκαίρι.

Μουρίνιο: "Βελτιωθείτε ή φύγετε"

Μετά τις δηλώσεις του Μουρίνιο, σχετικά με την πεσμένη απόδοση του Εντέν Αζάρ στον δεύτερο ημιτελικό ενάντια στην Ατλέτικο, ο Πορτογάλος τεχνικός "ξαναχτύπησε". Αυτή τη φορά έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα σε όσους παίκτες δεν βελτιωθούν πως θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησής τους, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αποδέκτες του μηνύματος ήταν κυρίως το τρίο που αποτελείται από τους Όσκαρ, Σίρλε και Αζάρ. Ο πρώτος παραμένει τραυματίας, έχοντας πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή του μετά τον Δεκέμβριο με τον Μουρίνιο να δηλώνει: "Ο Όσκαρ ήταν ο καλύτερος παίκτης μας για αρκετούς μήνες. Από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβριο, ήταν φανταστικός. Και μετά από αυτό είναι μια πάνω, μια κάτω. Η απόδοσή του έπεσε σε πολύ κρίσιμο σημείο για μας".

Ενώ όσον αφορά τον Σίρλε, ο Πορτογάλος σχολίασε: "Ναι έχει κάνει μια καλή σεζόν, δεν τα πήγε άσχημα, αλλά τη νέα σεζόν πρέπει να είναι πολύ καλύτερος".

Στο στρατόπεδο της Τσέλσι φαίνεται να κυριαρχεί μια αναταραχή, ειδικά και μετά τις δηλώσεις του Νταβίντ Λουίς, ο οποίος είπε πως η χρονιά θα είναι αποτυχημένη αν η ομάδα του δεν κατακτήσει κάποιο τρόπαιο.

Ο Μουρίνιο, πλέον σκέφτεται μια αναδιάρθρωση του ρόστερ, μιας και αν τελικά ο Ντιέγκο Κόστα μετακομίσει στο Λονδίνο έναντι 50 εκατομμυρίων λιρών, θα πρέπει να αποδεσμευτεί κάποιος πρωτοκλασάτος παίκτης, προκειμένου η ομάδα να τηρήσει το Financial Fair Play της UEFA.

Πρώτοι υποψήφιοι στη λίστα λοιπόν, βρίσκονται οι προαναφερθέντες, Σίρλε, Αζάρ και Όσκαρ (τα ονόματα των δύο τελευταίων, απασχολούν την Παρί Σεν Ζερμέν), ειδικά αν δεν βελτιωθούν όπως τους ζήτησε ο Μουρίνιο.

Διαβάστε ακόμη:

Μουρίνιο: "Δεν κρατώ κακία στον Αζάρ"

Απαγόρευση εισόδου επειδή ήταν... όρθιος!

Μουρίνιο: "Ποτέ δεν είπα ότι χρειάζομαι επιθετικό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK