Μουρίνιο: "Βελτιώθηκε το ιταλικό πρωτάθλημα"

Στα πρώτα του βήματα στη Serie A ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε δηλώσει (και προκαλέσει κατακραυγή με αυτήν την τοποθέτηση) ότι το ιταλικό πρωτάθλημα είχε μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με την Premiership ή την Primera Division.

Μουρίνιο: "Βελτιώθηκε το ιταλικό πρωτάθλημα"
Με τη συμπλήρωση 17 αγωνιστικών που βρίσκουν την Ιντερ στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας κατέχοντας τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, ο Πορτογάλος προπονητής δείχνει να αλλάζει κάπως την άποψή του: "Μπορεί να έχω κάνει και λάθη, αλλά νομίζω ότι το πρωτάθλημα είναι καλύτερο από την περσινή σεζόν. Δεν το λέω αυτό επειδή ο Μουρίνιο είναι στην Ιταλία ή επειδή η Ιντερ έχει αλλάξει δραματικά".

"Οι ομάδες είναι πιο επιθετικές, χωρίς να χάνουν την οργάνωσή τους από τακτικής άποψης. Προπονητές όπως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο Μάρκο Τζιαμπάολο, ο Βάλτερ Τζένγκα παίζουν οργανωμένο ποδόσφαιρο, αλλά προσφέρουν και μεγάλο θέαμα", τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι των "νερατζούρι".

Ο Μουρίνιο έδειξε να διαφωνεί και με την εμπορικότητα της Serie A σε σχέση με το κορυφαίο πρωτάθλημα βάσει αριθμών σε αυτόν τον τομέα, την Premiership: "Στην Ιταλία υπάρχουν τα ίδια συναισθήματα που υπάρχουν στην Premiership και η αντίστοιχη πυρετώδης προετοιμασία του πρωταθλήματος που θέλει να πουλήσει. Είμαι εντυπωσιασμένος από την ποιότητα του ιταλικού πρωταθλήματος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK