Μουρίνιο: "Ζλάταν, ο δικός μας σούπερμαν"!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποθέωσε την κλάση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, παρομοιάζοντας τον με τον σούπερμαν! Τι είπε για την καριέρα του και τους 25άχρονους που θέλουν να του μοιάζουν.

Μουρίνιο: "Ζλάταν, ο δικός μας σούπερμαν"!
zlatan ibravimovic

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και κόντρα στην Γουέστ Μπρομ το μεσημέρι του Σαββάτου, πήρε το διπλό με δυο τέρματα του Σουηδού στράικερ, ο οποίος στα 35 του χρόνια κρατιέται ακόμα σε υψηλό επίπεδο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε κάτι που δεν συνηθίζει, αποθεώνοντας τον Ζλάταν για τη διάθεση και κλάση που δείχνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση του", είπε αρχικά και συνέχισε: "Είναι από εκείνους τους παίκτες που δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν. Το γεγονός πως αποφάσισε να έρθει στην Αγγλία προς τη δύση της καριέρα του, στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα, αποδεικνύει πως είναι ο δικός μας σούπερμαν σε νοοτροπία".

Κλείνοντας, είπε: "Αυτό που κάνει στα 35 του χρόνια είναι απίστευτο. Πραγματοποιεί το όνειρο ενός 25άχρονου και καταφέρνει να εντυπωσιάζει. Πρέπει όμως να τον ξεκουράσω κάποια στιγμή, δεν γίνεται να παίζει ανά δυο μέρες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK