"Μουρλάθηκε" με το γκολ του Κουτρόνε στο Photo Finish!

O Πάτρικ Κουτρόνε "ξέρανε" την Ρόμα με το άψογο πλασέ του στο 95ο λεπτό και "υποχρέωσε" γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο να... ξεφύγει την ώρα των πανηγυρισμών του. Δείτε το VIDEO!

"Μουρλάθηκε" με το γκολ του Κουτρόνε στο Photo Finish!

Η κόντρα με την Ρόμα ήταν πολύ μεγάλη και όλα έδειχναν, με το ματς να είναι στο 1-1 στις καθυστερήσεις από τα γκολ των Κεσιέ και Φάτσιο, πως η πρώτη νίκη της Μίλαν στην Serie A της φετινής σεζόν δεν θα ερχόταν.

Και όμως. Μία λάθος πάσα του Ενζονζί, ένα κλέψιμο των παικτών της Μίλαν, μία εξαιρετική ασίστ του Ιγκουαΐν και ένα φοβερό τελείωμα από τον Κουτρόνε έστειλαν στα ουράνια πάνω από 50.000 φίλους της που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Σαν Σίρο" το βράδυ της Παρασκευής αλλά και τηλεοπτικό... παραλήρημα.

AC Milan's Patrick Cutrone celebrates after scoring his side's 2nd goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Roma at the Milan San Siro Stadium, Italy, Friday, Aug. 31, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Patrick Cutrone celebrates after scoring his side's 2nd goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Roma at the Milan San Siro Stadium, Italy, Friday, Aug. 31, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Υπεύθυνος" για αυτό ήταν ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τιτσιάνο Κρουντέλι, διάσημος για την απίστευτη αγάπη που τρέφει για τους "ροσονέρι", με τον έμπειρο δημοσιογράφο να τρελαίνεται on camera μετά την επίτευξη του γκολ από τον Ιταλό στράικερ.

Το "Κου, Κου, Κου, Κουτρόνε" που εκτόξευσε θα μείνει στην ιστορία των καλτ πανηγυρισμών...

News 24/7

24MEDIA NETWORK