Μπάγερν: Δικαίωση και μεγάλη επιστροφή ή αντι-Μουρίνιο και επανένωση με Κέιν;

Η δύο πιθανές επιλογές και οι προοπτικές που προσφέρουν, η προπονητολογία στα καλύτερά της.

Real Madrid's coach Jose Mourinho from Portugal looks on during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 7, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η επιλογή προπονητή στην Μπάγερν, πριν και μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης Τούχελ το καλοκαίρι, έχει πολλά επεισόδια και ολοένα και περισσότερα σενάρια αναδεικνύονται όσο κοντεύουμε στο τέλος της σεζόν.

Από την μία πλευρά, ο CEO της Μπάγερν όταν ρωτήθηκε για μία πιθανή επιστροφή του Νάγκελσμαν στο Μόναχο δήλωσε πως "δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα στο ποδόσφαιρο". Ο ίδιος ο νυν τεχνικός της εθνικής Γερμανίας σχολίασε πως πρόκειται για μία έξυπνη απάντηση. "Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου να μην αποκλείεις τίποτα", σχολίασε.

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί εντός της βαυαρική ομάδας μετάνιωσαν για την απότομη απομάκρυνσή του για χάρη του Τούχελ και επομένως μία ενδεχόμενη επιστροφή του Νάγκελσμαν θα ήταν η απόλυτη δικαίωση του Γερμανού ο οποίος ούτως ή άλλως επιθυμεί να προπονήσει σε συλλογικό επίπεδο.

Από την άλλη πλευρά, το ενδεχόμενο αντι-Μουρίνιο έχει προωθηθεί αρκετά. Αρκετά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Αντόνιο Κόντε θεωρείται μία εναλλακτική επιλογή για την Μπάγερν σε περίπτωση που χάσει τον κορυφαίο στόχο, δηλαδή τον Τσάμπι Αλόνσο. ο Ιταλός τεχνικός για πολλούς μοιράζεται κοινά στοιχεία με τον επίσης υποψήφιο για τον πάγκο Μουρίνιο ως προς την αμυντική προσήλωση -εξου και το προσωνύμιο- και έχοντας πετύχει σε ομάδες όπως η Τσέλσι και η Ίντερ, ο Κόντε φαίνεται για μία ενδιαφέρουσα επιλογή.

Σε περίπτωση που επιλεχθεί πράγματι ο Ιταλός τεχνικός, θα έχει την χαρά να συνεργαστεί ξανά με τους Χάρι Κέιν και Έρικ Ντάιερ με τους οποίους διατηρούσε καλές σχέσεις στην κοινή τους περίοδο στην Τότεναμ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γκουαρντιόλα: Πρόθυμος να δώσει 90 εκατομμύρια για μέσο που γλυκοκοιτάει καιρό, σχετίζεται με την υπόθεση Φίλιπς;

Ο Κουρτουά χτύπησε ξανά κι αυτό είναι το πρώτο όνομα που κυκλοφόρησε για τα γκολποστ της Ρεάλ Μαδρίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK