Μπάγερν: Έχασε και τον Ντε Λιχτ και έμεινε χωρίς... στόπερ

Δεν έχουν τέλος οι τραυματισμοί στη Μπάγερν Μονάχου, καθώς εκτός δράσης για σχεδόν 1,5 μήνα θα παραμείνει και ο Ματέους Ντε Λιχτ, με τους Βαυαρούς πλέον να μένουν μόλις με έναν κεντρικό αμυντικό.

Μπάγερν: Έχασε και τον Ντε Λιχτ και έμεινε χωρίς... στόπερ
ο Ματέους Ντε Λιχτ με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Τον αποκλεισμό σοκ από την Ζάαρμπικεν, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας, γνώρισε η Μπάγερν Μονάχου για το Κύπελλο και εκτός από την πρόκριση έχασε για καιρό και ενδεκαδάτο στόπερ της.

Ο λόγος για τον Ματέους Ντε Λιχτ ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 4 με 6 εβδομάδες εξαιτίας τραυματισμού στους συνδέσμους.

Με την απώλεια και του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού, η Μπάγερν μένει πλέον με έναν κεντρικό αμυντικό, τον Κιμ, καθώς εκτός δράσης λόγω τραυματισμού βρίσκονται και οι Ουπαμεκάνο και Μπάτσμαν που συμπληρώνουν την 4αδα των κεντρικών αμυντικών της ομάδας.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν στην εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου πούλησε τον Μπένζαμιν Παβάρ ο οποίος αγωνίζεται με μεγάλη ευκολία τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας και δεν μπόρεσε να βρει τον αντικαταστάτη του.

Προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα των Βαυαρών κάνει και ο Ζερόμ Μπόατενγκ., ο οποίος όμως δεν πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα έπειτα από σχετική εισήγηση της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έχει μείνει έκπληκτος με το νέο μεγάλο ταλέντο που ψάρεψε από τις ακαδημίες

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έχει μείνει έκπληκτος με το νέο μεγάλο ταλέντο που ψάρεψε από τις ακαδημίες

Η μυθική γκριμάτσα του Κλοπ μόλις έμαθε για την νέα ήττα της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK