Μπάγερν: Έκανε την πρώτη επίσημη κρούση για Κέιν αλλά βρήκε πόρτα

Πρόταση ύψους 70.000.000 ευρώ κατέθεσε στους ιθύνοντες της Τότεναμ η Μπάγερν Μονάχου για τον Χάρι Κέιν με τον πρόεδρο Λέβι να απαντάει άμεσα αρνητικά.

England's Harry Kane looks on before start of the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium, in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Χάρι Κέιν, αρχηγός της Αγγλίας (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Χάρι Κέιν επισημοποίησε η Μπάγερν Μονάχου αφού σύμφωνα με το Athletic κατέθεσε πρόταση ύψους 70.000.000 στην Μπάγερν Μονάχου για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Η γερμανική ομάδα είχε ξεκαθαρίσει εδώ και μέρες στους εκπροσώπους του άλλου στόχου της ομάδας, Βίκτορ Οσίμεν, πως προτεραιότητα είναι ο Κέιν, με τον Άγγλο μάλιστα να έχει πλέον πειστεί ότι η Μπάγερν είναι ο κατάλληλος προορισμός για την περίπτωσή του.

Θυμίζουμε πως για τον Κέιν, έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όμως έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο.

Πάντως, ο πρόεδρος Λέβι απάντησε άμεσα αρνητικά στην πρόταση της Μπάγερν ζητώντας ένα ποσό κοντά στα 100.000.000 ευρώ για να πει το "ναι"

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Οι δύο λόγοι που τον "δένουν" στο Παρίσι

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ έκλεισε προπονητή με τις ευλογίες του Πορτογάλου

Η Μπάγερν έριξε "χυλόπιτα" στον Όσιμεν για χάρη του Κέιν

News 24/7

24MEDIA NETWORK