Μπάγερν: Γιατί ο Νάγκελσμαν ενεργοποίησε τη βόμβα Κανσέλο

Η Μπάγερν κάνει δικό της τον Κανσέλο με τη μορφή δανεισμού και ιδού οι λόγοι που την οδήγησαν στην εντυπωσιακή αυτή κίνηση.

Manchester City's Joao Cancelo celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Everton and Manchester City at Goodison Park in Liverpool, England, Saturday, Feb. 26, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Ζοάο Κανσέλο AP PHOTO/JON SUPER

Ασυζητητί, μερικές ώρες πριν από κλείσιμο των μεταγραφών του Ιανουαρίου, η Μπάγερν Μονάχου προχώρησε σε μία εντυπωσιακή προσθήκη.

Οι Βαυαροί εκμεταλλεύτηκαν το χάσμα που έχει προκύψει μεταξύ των Γκουαρντιόλα - Κανσέλο κι έκαναν δικό τους με τη μορφή δανεισμού τον Πορτογάλο μπακ.

Οι Γερμανοί βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, καθώς ο Μασράουι είναι off με τραυματισμό ενώ η υπόθεση του Παβάρ οδεύει σε διαζύγιο το καλοκαίρι. Οπότε εκμεταλλεύτηκαν τις συγκυρίες και δανείστηκαν από την Σίτι έναν εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν στη συμφωνία των δύο κλαμπ έχει συμπεριληφθεί κάποιου είδους ρήτρας αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι. Ωστόσο, το Sky Sports υποστηρίζει στο δικό του ρεπορτάζ πως είναι δεδομένη η ύπαρξη της συγκεκριμένης όψιον η οποία ανέρχεται στα 63.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Η απίστευτη ιστορία του 30χρονου κόουτς Στιλ για τον οποίο η Ρεμς πληρώνει 25Κ πρόστιμο σε κάθε ματς

Έντσο Φερνάντες: Ενεργοποιείται η βόμβα 120 εκάτ.

Ρεάλ: Μεταγραφές τέλος, πήρε έναν παίκτη που θα παίξει το '24

News 24/7

24MEDIA NETWORK