Μπάγερν: Έκανε κίνηση - ματ για το αστέρι των 95 εκατ. που θέλει ο Αρτέτα

Στον Ντέκλαν Ράις τηλεφώνησε ο Τόμας Τούχελ για να ενημερωθεί για τις προθέσεις του εν όψει καλοκαιριού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

Bayern's head coach Thomas Tuchel gives his players a thumbs up during the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ AP

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στην Μπάγερν Μονάχου μετά από την αποχώρηση των Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς από τις θέσεις του CEO και του τεχνικού διευθυντή αντίστοιχα.

Πρόσφατο δημόσιευμα ήθελε τον Τόμας Τούχελ να παιρνεί κι αυτός τον δρόμο της αποχώρησης, κάτι που όμως δεν φέρεται πως ισχύει αφού υπάρχει πρόθεση της διοίκησης για στήριξη στο πλάνο του.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες θέσεις, με αποκορύφωμα τη γραμμή κρούσης όπου αναζητείται ο αντικαταστάτης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ στο πλάνο υπάρχει και η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Mirror, ο Τούχελ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον άσο της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ράις αρέσει στον Τούχελ αλλά η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, με την Γουέστ Χαμ πάντως να μην είναι εύκολος αντίπαλος καθώς αξιώνει για την παραχώρησή του πόσο άνω των 95.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμό" φαβορί για αντι - Σπαλέτι

Τεν Χαχ: Κρατάει Ντε Χέα αλλά του κάνει τρελό "χουνέρι"

Μπούσκετς: "Έδειξε" τον διάδοχό του και έκανε αποκαλύψεις για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK