Μπάγερν Μ.:Το ξανασκέφτεται ο Σανιόλ

Μπάγερν Μ.:Το ξανασκέφτεται ο Σανιόλ

Στροφή 180 μοιρών πραγματοποίησε ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Βίλι Σανιόλ. Ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστήςείχε προαναγγείλει την αποχώρηση του από το σύλλογο της Βαυαρίας στο τέλος της φετινής περιόδου.

Το σκηνικό ωστόσο, άλλαξε άρδην, αφού σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο αγώνα επί της Μπρίζ για το Τσάμπιονς Λιγκ (1-0), τόνισε: " Είπα στον Ούλι Χένες (εμπορικός διευθυντής ) ότι ήθελα να φύγω. Η απόφαση μου δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, καθώς η προσφορά της Μπάγερν ήταν πρώτης τάξεως. Άλλα πράγματα είναι σημαντικά για μένα. Η απόφαση ήταν τελική, αλλά χθες μιλήσαμεξανά και μου είπε ότι θα πρέπει να το ξανασκεφτώ και είπα: "Εντάξει, τότε δεν είναι οριστικό". Θα μιλήσουμε ξανά το Δεκέμβρη ".

Οι δηλώσεις του Σανιόλ έφεραν τον "αντιπερισπασμό", αφού άπαντες είχαν πιστέψει στη φυγή του, εξ ου και οι αποδοκιμασίες που δέχθηκε από μερίδα οπαδών κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης.

Περιμένουν το "ξύπνημα" του Μακάι

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Ρόι Μακάι "τριβελίζει"τη σκέψη του τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου, Φέλιξ Μάγκατ. Ο σκόρερ ολκής των Βαυαρών έχει "σιγάσει" τις τελευταίες αγωνιστικές και είναι πασιφανές ότι διάγει περίοδο αφλογιστίας.

Ο διεθνής Ολλανδός επέστρεψε εδώ και πέντε αγωνιστικές από τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να επανακτήσει την αγαστή σχέση του με τα δίχτυα.

Ελαφρυντικό για την αγωνιστική του καθίζηση αποτελεί ο τραυματισμός της περασμένης περιόδου, όπου ένα τράβηγμα στο μηρό τον παρόπλισε για ένα μήνα. Ωστόσο, είχε επανέλθει δριμύτερος και γνωστοποίησε εμπράκτως την ανάκαμψη του.

Αναλόγως προσμένουν να πράξει και τώρα, με τον Φέλιξ Μάγκατ να προοιωνίζει το γεγονός στην επερχόμενη συνάντηση με τη Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής δήλωσε: " Όλοι μπορούν να δουν ότι ο Ρόι Μακάι δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση του. Θα δούμε όμως τον παλιό καλό Ρόι Μακάι στα παιχνίδια με τη Γιουβέντους ".

Πάντως, η αδυναμία του Μακάι στο σκοράρισμα συνέλκει τη γενική απόδοση όλης της ομάδας. Στα δύο παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν έχει πετύχει μόλις δύο τέρματα, όπως αντίστοιχα στη Μπουντεσλίγκα, σε τρία ματς.

Ο 30χρονος στράικερ πάντως ήταν ειλικρινής: " Εάν ένας επιθετικός μείνει μερικές εβδομάδες εκτός δράσης, τότε είναι δύσκολο να επανακτήσει το ρυθμό του. Θα πρέπει να είμαι υπομονετικός. Θα γίνομαι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι ", με πρώτη ευκαιρία να το αποδείξει, τη συνάντηση πρωταθλήματος με τη Βόλφσμπουργκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK