Mπάγερν Μονάχου - Γιουβέντους 4-2 (παρ)

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, η Μπάγερν βρήκε το σθένος να στείλει αρχικά το ματς με τη Γιουβέντους στην παράταση με το γκολ του Μίλερ στο 91' και στη συνέχεια να πάρει την πρόκριση με το 4-2.

Mπάγερν Μονάχου - Γιουβέντους 4-2 (παρ)
Μπάγερν Γιουβέντους

Η εικόνα του αγώνα

Η Γιουβέντους πέτυχε αυτό που ονειρεύεται ο κάθε φιλοξενούμενος σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Απέκτησε σκορ πρόκρισης από το...3ο λεπτό και φόρτωσε με τεράστιο άγχος τις πλάτες των γηπεδούχων.

Η λάθος συνεννόηση του Νοϊερ με τον Αλάμπα έδωσε την ευκαιρία στον Πογκμπά να κάνει το 1-0 και στη Γιουβέντους να βάλει χωρίς κανένα δισταγμό 11 κορμιά πίσω από την μπάλα. Το πρέσινγκ όμως των πρωαθλητών Ιταλίας ήταν τόσο αρμονικό που δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στην Μπάγερν που αρκούνταν στο παράλληλο ποδόσφαιρο.

Εκτός των άλλων οι Βαυαροί είχαν χάσει τη συνοχή τους κάτι που γινόταν ορατό όταν έχαναν την μπάλα. Σε μία τέτοια φάση στο 28' ο Μοράτα εξέθεσε ανεπανόρθωτα όλο τον άξονα της Μπάγερν και έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκουαρδάδο. Ο Κολομβιανός άδειασε τον Λαμ και πέτυχε από κοντά το 2-0!

Το γήπεδο σ' αυτό το σημείο πάγωσε. Η Μπάγερν χρειαζόταν πλέον δύο γκολ (για την παράταση) μέσα σε 47 λεπτά και σ' ένα παιχνίδι που είχε να αντιμετωπίσει μία σχεδόν τέλεια άμυνα. Ο Μίλερ το πλησίασε στο 42' αλλά οι γηπεδούχοι θα πρέπει να μακαρίζουν την τύχη τους που ο Γκουαρδάδο δεν έκανε το 3-0 στην τρομερή ευκαιρία του 43' (η Γιουβέντους δεν αστειευόταν στις αντεπιθέσεις).

Ο Γκουαρδιόλα έδρασε αμέσως από τον πάγκο. Με την έναρξη της επανάληψης ο Καταλανός πέρασε στο ματς τον Μπερνάτ (και γυρίσε τον Αλάμπα σε θέση στόπερ) και έδωσε εντολή στους Ριμπερί-Κόστα να αλλάξουν πλευρές χωρίς όμως να αλλάξει η εικόνα της Μπάγερν.

Η Γιουβέντους στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου δεν φοβήθηκε να βάλει περισσότερους παίκτες στο άλλο μισό του γηπέδου και να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες με τον Μοράτα μέσα σ' ένα λεπτό (56' και 57'). Αφού όμως το 0-3 δεν έγινε, η πρωταθλήτρια Ιταλίας φρόντισε να οχυρωθεί και πάλι στο καβούκι της με 11 ποδοσφαιριστές στο τελευταίο τέταρτο του τερέν.

Αφού και ο Αλέγκρι κινήθηκε από τον πάγκο (Στουράρο και Μάντζουκιτς) το παιχνίδι μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο και η Μπάγερν εξαπέλυσε την τελική της επίθεση. Στο 72' οι Βαυαροί μείωσαν με την κεφαλιά του Λεβαντόβσκι (από τη σέντρα του Κόστα) και αναθάρρησαν με τη Γιουβέντους να βγάζει τα πρώτα σημιάδια έντονης κόπωσης.

Mπάγερν Μονάχου - Γιουβέντους 4-2 (παρ)

Μέχρι το 90' κύλησε χωρίς άλλη κλασική ευκαιρία, όμως ακριβώς τότε η επιμονή της Μπάγερν δικαιώθηκε με την κεφαλιά-γκολ του Μίλερ μετά από σέντρα του Κομάν! Αρα...παράταση.

Στον έξτρα χρόνο η Μπάγερν είχε την πολυτέλεια να ρίξει στη μάχη ένα ακόμη φρέσκο παίκτη και μάλιστα της ποιότητας του Αλκάνταρα. Αυτός ακριβώς ήταν ο ποδοσφαιριστής που λύτρωσε την Μπάγερν στο 108'. Ο Ισπανός άλλαξε υπέροχα με τον Μίλερ και έγραψε το 3-2 μέσα σε αποθέωση! Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους και στο αμέσως επόμενο λεπτό διαμόρφωσαν το 4-2 με το γκολ του δανεικού από τη Γιουβέντους Κομάν.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 115' με τον Στουράρο αλλά πέραν τούτου δεν υπήρξε άλλη αντίδραση. Η Μπάγερν έτσι έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για 15η φορά!

MVP

Ο Κόστα κράτησε την Μπάγερν ζωντανή με... καταιγισμό πρωτοβουλιών στην κανονική διάρκεια αλλά αυτός που έκανε την πραγματική διαφορά ήταν ο Κομάν. Σέντρα-αλφάδι για το σημαντικότερο τέρμα του ματς (αυτό του Μίλερ στο 91'), γκολ στο 109' που κλείδωσε την πρόκριση.

Αδύναμος Κρίκος

Ο Μάντζουκιτς πήρε τη θέση του εξαιρετικού Μοράτα στο 71' αλλά η άμυνα της Μπάγερν δεν τον ένιωσε στιγμή. Μάλλον ανέμπνευστη η αλλαγή του Αλέγκρι.

Σχόλιο

Ποδοσφαιρικό έπος! Η Γιουβέντους θα μπορούσε να κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο εφόσον σκόραρε για τρίτη φορά, δεν το έπραξε όμως και η λερναία ύδρα που λέγεται Μπάγερν τιμώρησε την αντίπαλό της έστω και στο πάρα ένα. Η παράταση ήταν υπόθεση καθαρά γερμανική αφού ο Γκουαρδιόλα είχε φυλάξει (με σχέδιο ή όχι δεν θα μάθει κανείς) αλλαγή τον Τιάγκο.

Οι συνθέσεις

Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Κίμιχ, Μπενατιά (46' Μπερνάτ), Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο (60' Κομάν), Βιδάλ, Τόμας Μίλερ, Ντούγκλας Κόστα, Ριμπερί (101' Τιάγκο), Λεβαντόβσκι.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Εβρά, Κεντίρα (67' Στουράρο), Πογκμπά, Γκουαδράδο (89' Περέιρα), Σάντρο, Ερνάνες, Μοράτα (71' Μάντζουκιτς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Θέμης Καίσαρης: Το ματς που ήταν όλο το ποδόσφαιρο

Οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών του Champions League

Χαμός στο twitter για Μοράτα-Πεπ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κούρσα Μοράτα στο δεύτερο γκολ της Γιουβέντους!

Τα δύο λάθη του Νόιερ κόντρα σε Γιουβέντους

Το ξέσπασμα του Νόιερ στους συμπαίκτες του

TO LIVE

21:14
Καλησπέρα, μαζί θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση Μπάγερν - Γιουβέντους, για τη ρεβάνς στη φάση των "16" του Champions League.
21:15
Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων.
21:15
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Κίμιχ, Μπενατιά, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ, Τόμας Μίλερ, Ντόουγκλας Κόστα, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Εβρά, Κεντίρα, Πογκμπά, Γκουαδράδο, Αλέξ Σάντρο, Ερνάνες, Μοράτα.
21:19
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ματς στο Τορίνο, είχε λήξει ισόπαλο 2-2.
21:20
Στους 3 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στο Μόναχο, αυτή την ώρα. Στο 59% το επίπεδο της υγρασίας.
21:21
Διαιτητής ο Γιόνας Έρικσον από τη Σουηδία. Βοηθοί, οι συμπατριώτες του Ματίας Κλασένιους, Ντάνιελ Βάρνμαρκ.
21:23
Στον πάγκο της Μπάγερν, κάθονται οι: Ούλραϊχ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ραφίνια, Μπερνάτ, Γκέτσε, Ρόντε και Κομάν.
21:24
Στον πάγκο της "Γηραιάς Κυρίας", οι: Νέτο, Τζάτζα, Μάντζουκιτς, Ασαμόα, Ρουγκάνι, Στουράρο και Περέιρα.
21:24
Πολλά κασκόλ έξω από την "Αλιάντς Αρένα":
21:39
Μεγάλη απουσία για τη Γιουβέντους αυτή του Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός χτύπησε στην προπόνηση της Δευτέρας και δεν ταξίδεψε στο Μόναχο.
21:40
Ξεκάθαρα φαβορί, το δίχως άλλο...
21:43
Στον αγωνιστικό χώρο της "Αλιάντς Αρένα" οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
21:44
Εκπληκτικό κορεό από τους Βαυαρούς, οι οποίοι έχουν προσέλθει στο γήπεδο.
21:45
Αρχηγοί για τις δύο ομάδες, δύο εμβληματικές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου. Ο Φίλιπ Λαμ και ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.
21:46
Κατάμεστη η "Αλιάντς Αρένα". Απολύτως φυσιολογικό.
21:47

1'

Έναρξη της αναμέτρησης στο Μόναχο.
21:48
Τσουχτερό το κρύο, οι αναπληρωματικοί παίκτες των δύο ομάδων χρησιμοποιούν κουβέρτα για να ζεσταθούν.
21:49
Εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Μόναχο:
21:49

3'

O Ντόουγκλας Κόστα βγάζει στον Βιδάλ, ο Χιλιανός κάνει κακό κοντρόλ.
21:50

4'

Ο Τσάμπι Αλόνσο κάνει φάουλ στον Μπονούτσι.
21:51
Ιστορικά και κυρίως στατιστικά το 2-2 του πρώτου ματς, βάσει του παρελθόντος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνει στην Μπάγερν πιθανότητα ύψους 79% να περάσει στην επόμενη φάση.
21:51

5'

Φάουλ του Λεβαντόβσκι στον Κουαδράδο.
21:53

6'

ΓΚΟΛ! Η Γιουβέντους ανοίγει το σκορ με τον Πολ Πογκμπά. Ο Κεντίρα βγάζει την μπαλιά στα δεξιά, ο Αλάμπα συνενοείται λάθος με τον Νόιερ (ο Αυστριακός κάνει λάθος), ο Λίχτσταϊνερ το εκμεταλλεύεται, πασάρει στο κέντρο για τον Πογκμπά κι ο Γάλλος προ κενής εστίας ανοίγει το σκορ.
21:54
Εδώ το γκολ με το οποίο προηγείται η Γιουβέντους στο Μόναχο:
21:55
Είναι νωρίς, δεν έχουν συμπληρωθεί καν 10 λεπτά. Αλλά, με αυτό το σκορ περνά η Γιουβέντους.
21:56
Αυτή είναι η 139η συμμετοχή του Τζανλουίτζι Μπουφόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ξεπερνά τον Αντρέα Πίρλο (138) και γίνεται ο δεύτερος Ιταλός με τα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς.
21:59
Aυτό είναι μόλις το δεύτερο γκολ του Πολ Πογκμπά στο Champions League. Το πρώτο ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό, στις 4 Νοέμβρη του 2014, στο Τορίνο.
22:00
Η Γιούβε έχει προκριθεί στα τελευταία έξι νοκ-άουτ ευρωπαϊκά ματς, στα οποία αναδείχθηκε ισόπαλη στο πρώτο ματς.
22:00

14'

Ο Μοράτα απειλεί. Με τη μία το σουτ, έδωσε περισσότερο ύψος από όσο χρειαζόταν στην μπάλα.
22:02
O Τζόρτζιο Κιελίνι δεν είναι στο Μόναχο αλλά το πανηγυρίζει, όπως βλέπετε:
22:03
Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά έχουν περάσει 7 ματς Champions League στα οποία ο Πολ Πογκμπά δεν βρήκει δίχτυα.
22:04

18'

Σουτ του Ντόουγκλας Κόστα με το αριστερό, η μπάλα άουτ.
22:05
Πογκμπά και.... 0-1:
22:05
Δεν έχουν σταματήσει καθόλου το τραγούδι, οι Γερμανοί οπαδοί:
22:07

20'

Φάουλ του Ντόουγκλας Κόστα στον Πατρίς Εβρά.
22:07
Και μετά τα γκολ, οι πανηγυρισμοί:
22:08

21'

Φάουλ του Λαμ στον Αλέξ Σάντρο.
22:09

22' 

Oφσάιντ ο Άλβαρο Μοράτα.
22:11

25' 

Φάουλ του Αλέξ Σάντρο στον Λαμ.
22:13
Εδώ η φάση κατά την οποία ο Μοράτα υποδείχθηκε οφσάιντ:
22:14
Κι εδώ η γραμμή οφσάιντ:
22:16

28'

ΓΚΟΛ! 0-2 Η Γιουβέντους παίρνει προβάδισμα δύο γκολ. Ο Κεντίρα κλέβει το γκολ, βγάζει για τον Μοράτα, ο Ισπανός "κουβαλά" την μπάλα όσο χρειάζεται και την "σπάει" δεξιά στον Κουαδράδο, εκείνος κάνει την προσποίηση και σκοράρει.
22:19
Πρώτο γκολ του Χουάν Κουαδράδο στο Champions League.
22:20
Tο 0-2 της Γιουβέντους:
22:21
Ιστορικά και στατιστικά, η Γιουβέντους έχει χάσει μόνο ένα ματς στο Champions League, στο οποίο είχε προβάδισμα δύο γκολ.
22:22
Ξεκάθαρο το πλεονέκτημα της ιταλικής ομάδας. Επιβλητική εμφάνιση στο Μόναχο.
22:23
Το πρώτο γκολ της Γιουβέντους μέσα από φωτογραφίες:
22:24
Kι ο δεύτερος σκόρερ της Γιουβέντους:
22:24

38'

Kίτρινη κάρτα στον Μοράτα, για φάουλ στον Τζόσουα Κίμιχ.
22:25

29'

Πάνω στο γκολ του Κουαδράρο, δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Κεντίρα.
22:26

40'

Στο γήπεδο και ο Ούλι Χένες. Πρώην πρόεδρος της ομάδας. Όπως και ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.
22:28
Ο Αντρέα Πίρλο από τις ΗΠΑ ζει με τη δική του αγωνία το ματς. Και με χαρακτηριστική άνεση, ωστόσο.
22:29

42'

Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν. Ο Ντόουγκλας Κόστα "σκάβει" για τον Μίλερ, αυτός κάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι, ο Μπουφόν αποκρούει, μετά τις κόντρες η μπάλα φθάνει στον Λεβαντόβσκι, αυτός ενστικτωδώς δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αν κι εξ' επαφής.
22:30

44'

Μια ανάσα από το 3-0 η Γιουβέντους. Ο Κουαδράδο δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Απίθανη ευκαιρία για τη "Γηραιά Κυρία" να "τελειώσει" το ματς.
22:32

45'

Σουτ του Ριμπερί, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Μπουφόν.
22:32

45'

Ο Τζόσουα Κίμιχ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. 
22:33
Ημίχρονο στο Μόναχο. Η Γιουβέντους προηγείται - ήδη - με 2-0. 
22:34
Η Γιουβέντους στο Champions League όταν έχει προβάδισμα δύο γκολ:
42 νίκες
1 ισοπαλία (κόντρα στο Αμβούργο το 2000)
1 ήττα (κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999)
22:36
Η Γιουβέντους από τη στιγμή που ανοίγει το σκορ σε ματς Champions League, έχει να χάσει 7 χρόνια (!!!). Από το 1-4 στην έδρα της και την ήττα από την Μπάγερν, το 2009.
22:39
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει χάσει όλα τα ματς - στα οποία στο ημίχρονο έχανε με 2 γκολ διαφορά. Δύο στην Μπαρτσελόνα Β', δύο στην Μπαρτσελόνα και δύο στην Μπάγερν. Θα καταφέρει να το ανατρέψει απόψε;
22:48
Αλλαγή για την Μπάγερν. Ο Μπερνάτ στη θέση του Μπενατιά.
22:49

46'

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Αλάμπα έρχεται στα στόπερ.
22:50

47'

Φάουλ του Βιδάλ στον Κουαδράδο. Και σύρραξη ανάμεσα στον Κολομβιανό και τον Χιλιανό.
22:51

48'

Κάρτα στον Βιδάλ και τον Λίχτσταϊνερ. Από μία κίτρινη.
22:52

49'

Φάουλ του Μπονούτσι στον Λεβαντόβσκι.
22:54
Η Μπάγερν έχει χάσει όλα τα ματς Champions League στα οποία είχε στο ημίχρονο, μειονέκτημα δύο τερμάτων. Η Γιουβέντους έχει κερδίσει όλα  τα ματς Champions League στα οποία είχε στο ημίχρονο, πλεονέκτημα δύο τερμάτων
22:54

51'

Σε θέση οφσάιντ υποδεικνύεται ο Μοράτα.
22:55

51'

Ο Λεβαντόβσκι αντικρίζει την κίτρινη κάρτα.
22:56

53'

Κίτρινη κάρτα στον Μπονούτσι, για φάουλ στον Λεβαντόβσκι.
22:58
Αυτή η φωτογραφία "στοιχειώνει" τα όνειρα του Πεπ Γκουαρδιόλα:
22:59

56'

O Μοράτα εκμεταλλεύεται ένα ακόμη λάθος του Αλάμπα, αλλά το σουτ είναι εύκολο για να το μπλοκάρει ο Νόιερ.
23:01

57'

Μεγάλη ευκαιρία για τη Γιουβέντους. Ο Μοράτα περνά όποιον βρίσκει μπροστά του, τελευταία στιγμή ο Ερνάνες βάζει το πόδι και παραχωρεί το κόρνερ.
23:01

58'

Καρφωτή κεφαλιά του Μοράτα, η μπάλα στα χέρια του Νόιερ.
23:03

60'

Έξω ο Αλόνσο, μέσα ο Κομάν.
23:04
Εβρά και Λεβαντόβσκι σε μια από τις πολλές μονομαχίες τους:
23:06
Αδειάζει η κλεψύδρα για την Μπάγερν Μονάχου...
23:06

63'

Πολύ κακό σουτ του Βιδάλ.
23:07
Το βάρος στον Κομάν, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δραστήριος από τη δεξιά πλευρά.
23:09
Ο Λεβαντόβσκι δέχεται την κίτρινη κάρτα:
23:11

67'

Αλλαγή για τη Γιουβέντους. Ο Στουράρο στη θέση του Κεντίρα.
23:11

68'

Ο Μπαρτσάλι παραχωρεί κόρνερ.
23:13
Στο μισό γήπεδο η Γιουβέντους. Δε βρίσκει χώρους, η Μπάγερν.
23:14

71'

Κίτρινη κάρτα στον Κουαδράδο.
23:15

71'

Δεύτερη αλλαγή για τον Αλέγκρι. Ο Μάντζουκιτς στη θέση του Μοράτα.
23:17

73'

ΓΚΟΛ! Η Μπάγερν μειώνει σε 1-2! Με κεφαλιά του Λεβαντόβσκι! Από σέντρα του Ντόουγκλας Κόστα. Η άμυνα της Γιουβέντους μια φορά "κοιμάται" και το "πληρώνει".
23:18

75'

Φάουλ του Αλέξ Σάντρο στον Κομάν.
23:19
Εδώ ο τρόπος με τον οποίον μείωσε η Μπάγερν:
23:20

77'

Πιέζει ασφυκτικά η Μπάγερν. Υποφέρει η Γιουβέντους, αλλά κρατά.
23:22

78'

Ένα ακόμη άστοχο σουτ από τον Βιδάλ.
23:22
Ο Λεβαντόβσκι έχει δώσει νέο ενδιαφέρον στην Μπάγερν και το ματς:
23:24
O Λεβαντόβσκι έφθασε τα 31 γκολ σε 48 ματς στο Champions League. Έξι από αυτά με το κεφάλι.
23:25
Ο Φαν Νιστελρόοι χρειάστηκε 36 ματς για να φθάσει 31 γκολ, ο Μέσι 49, ο Ιντσάγκι και ο Μπενζεμά 53, ο Ανρί και ο Ντρογκμπά 58.
23:26

83'

Φάουλ του Κομάν στον Αλέξ Σάντρο.
23:27

84'

Φάουλ του Κομάν στον Αλέξ Σάντρο.
23:29

86'

Φάουλ του Μπονούτσι στον Μίλερ.
23:30
Ο Λεβαντόβσκι νικά τον Μπουφόν, όχι όμως και τη Γιουβέντους:
23:31

87'

Σε θέση οφσάιντ ο Λεβαντόβσκι. Στη συνέχεια ο Πολωνός σημάδεψε το δοκάρι.
23:32
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κοντρολάρει την μπάλα:
23:32

89'

Αλλαγή για τη Γιουβέντους. Ο Περέιρα στη θέση του Κουαδράδο.
23:33
Δευτερόλεπτα πριν η Μπάγερν, έχασε μια μοναδική ευκαρία. Με σέντρα σουτ, η οποία πήρε τέτοια φάλτσα και κατέληξε ελάχιστα άουτ.
23:34

90'

ΓΚΟΛ! Απίστευτο!!! Η Μπάγερν ισοφαρίζει και στέλνει το ματς στην παράταση! Με κεφαλιά του Μίλερ.
23:35
Είμαστε ήδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.
23:37
Εδώ η ισοφάριση του Μίλερ:
23:37
Τελικό αποτέλεσμα 2-2. Όπως και στο πρώτο ματς. Παράταση.
23:41

91'

Ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο της παράτασης.
23:42

91'

Κόρνερ παραχωρεί ο Λίχτσταϊνερ.
23:43
Είναι μόλις το δεύτερο ματς σε Κύπελλα Ευρώπης, το οποίο πάει παράταση με 2-2 τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ματς. Είχε προηγηθεί το 2-2 στο Άντερλεχτ - Παρτίζαν το 2010-2011.
23:44

93'

Μεγάλη ευκαιρία για τη Γιουβέντους. Ο Λίχτσταϊνερ κάνει το σουτ, αλλά ο Νόιερ με εξαιρετική απόκρουσε, στοπάρει την μπάλα.
23:45

94'

Σουτ του Ντόουγκλας Κόστα, η μπάλα στα χέρια του Μπουφόν.
23:47

96'

Σέντρα του Ριμπερί, ο Μπουφόν απομακρύνει.
23:47
Μίλερ και Λεβαντόβσκι. Οι δύο που κράτησαν ζωντανή την Μπάγερν:
23:48
Καλύτερη η Μπάγερν στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης.
23:50
Ντόουγκλας Κόστα και Μίλερ ίπτανται για να πανηγυρίσουν το γκολ:
23:52
Ανηλεής η πίεση που ασκεί η Μπάγερν στη Γιουβέντους.
23:52

101'

Αλλαγή για την Μπάγερν. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα στη θέση του Ριμπερί.
23:53

102'

Ο Περέιρα κερδίζει το φάουλ από τον Ντόουγκλας Κόστα.
23:54

103'

Φάουλ του Αλέξ Σάντρο στον Κομάν.
23:54

104'

Κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Περέιρα.
23:57
'Ενα το λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Το διανύουμε.
23:57
Οκ, αυτή η εικόνα είναι πριν ο Τόμας Μίλερ φέρει το ματς στα ίσα:
23:58
Ημίχρονο στην παράταση. Πάμε για το δεύτερο μέρος.
00:00

106'

Πάμε για το δεύτερο ημίχρονο.
00:02
Να δούμε εάν θα υπάρξει μάχη Νόιερ - Μπουφόν...
00:03

108'

ΓΚΟΛ! Η Μπάγερν παίρνει προβάδισμα και παίρνει σκορ πρόκρισης. Με τον Τιάγκο Αλκάνταρα. 
00:03
Ωραία συνεργασία ανάμεσα σε Τιάγκο Αλκάνταρα και Μίλερ. Πάλι κοιμώμενη, η άμυνα της Γιούβε.
00:04

109'

Δεν θα υπάρξει μάχη Νόιερ-Μπουφόν. Δεν υπάρχουν πέναλτι. Εάν θέλει να προκριθεί η Γιουβέντους, πρέπει να σκοράρει.
00:05

110'

ΓΚΟΛ! Ο Κομάν κάνει και το 4-2. Η πρόκριση πάει στην Μπάγερν...
00:07

112'

Κίτρινη κάρτα στον Στουράρο.
00:08
To 4-2 από την Μπάγερν:
http://www.dailymotion.com/video/x3y8uid_kingsley-coman-goal-bayern-munich-4-2-juventus-16-03-2016_sport
00:09
Και το 3-2, το οποίο είχε προηγηθεί:
00:10
Ο Τιάγκο είναι ο πρώτος Ισπανός, ο οποίος σκοράρει σε παράταση σε όλη την ιστορία του Champions League.
00:12

116'

Απίστευτη ευκαιρία για τη Γιουβέντους. Ο Νόιερ αποκρούει εξ' επαφής τον Μάντζουκιτς, ο Στουράρο στη συνέχεια δεν μπορεί να ευστοχήσει.
00:13

118'

Σουτ του Μπονούτσι, η μπάλα στα χέρια του Νόιερ.
00:14

119'

Πρώτη κεφαλιά του Ερνάνες, δεύτερη του Μπονούτσι. Η μπάλα στην αγκαλιά του Νόιερ.
00:15

120'

Ένα το λεπτό των καθυστερήσεων, το διανύουμε.
00:17
Τέλος της αναμέτρησης. Η Μπάγερν νικά με 4-2 τη Γιουβέντους (2-2 η κανονική διάρκεια) και περνά στα προημιτελικά του Champions League.
00:20
Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας live την εξέλιξη του ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK