Μπάγερν Μονάχου: Και τώρα τρέχουμε...

Μπάγερν Μονάχου: Και τώρα τρέχουμε...
Πανικός έχει πιάσει τους υπεύθυνους της Μπάγερν μετά από τις συνεχόμενες απογοητευτικές εμφανίσεις της ομάδας, καθώς οι Βαυαροί έχουν ήδη χάσει σημαντικό έδαφος στην διεκδίκηση του τίτλου ενώ έχουν αποκλειστεί και από το κύπελλο. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου τώρα, σε μία κίνηση... απελπισίας, θέλουν να πάρουν πίσω, από την Στουτγκάρδη, τον Φίλιπ Λαμ, τον οποίο είχαν παραχωρήσει ως δανεικό μέχρι το 2005. Στην Μπάγερν πιστεύουν ότι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστήςς θα μπορέσει να δώσει άλλη πνοή στην ομάδα. "Πρέπει να πάρουμε πίσω τον Λαμ" δήλωσε ο Μπέκενμπάουερ στο περιοδικό "kicker".

Για να επιστρέψει όμως ο Λαμ στην Μπάγερν, πιο νώρις από ότι ήταν συμφωνημένο, θα πρέπει να δώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στην Στουτγκάρδη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής Γερμανίας στο φιλικό αγώνα, με την Κροατία, που θα γίνει μεθαύριο.

Παράλληλα, οι διοικούντες την Μπάγερν, κινούνται για την ενίσχυση της ομάδας και μεταξύ άλλων στο μεταγραφικό τους "στοχαστρο" βρίσκονται οι Μικού, Ντέντε και Φρίνγκς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK