Μπάγερν Μονάχου-Μπριζ

Μπάγερν Μονάχου-Μπριζ
Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε την πρώτη της ήττα φέτος, ωστόσο ο Ολιβερ Καν δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ στο νέο γήπεδο των Βαυαρών, το «Allianz Arena», και σαφώς, ο διεθνής τερματοφύλακας θα επιδιώξει να διατηρήσει το ρεκόρ και στο παιχνίδι με τη Μπριζ. Μάλιστα, η κατάσταση των πρωταθλητών Βελγίου δεν είναι ιδανική και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα στην Jupiler, και φυσικά η βαθμολογία που τη φέρνει στην πέμπτη θέση.

Οι Βέλγοι έδειξαν καλά στοιχεία στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο την Γιουβέντους, ωστόσο δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ουσία που έδινε τρεις βαθμούς, ούτε καν την ισοπαλία. Αντιθέτως, μία νωθρή Μπάγερν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ραπίντ, αν και οι ευκαιρίες δεν ήταν με το μέρος της.

Το αγωνιστικό κομμάτι δεν είναι ότι το πιο ευχάριστο για τον Φέλιξ Μάγκατ. Ο Γερμανός τεχνικός έχει τρεις παίκτες αμφίβολους για τον αγώνα της Τρίτης, με τοις πιθανότητες, πάντως, να είναι εναντίον τους. Χάρκγριβς, Πιζάρο και Σάντα Κρουζ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η χρησιμοποίησή τους στην βασική ενδεκάδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Στον αντίποδα, ο Γιαν Κέλεμανς έχει με τη σειρά του τα προβλήματα, όσον αφορά τον καταρτισμό του αρχικού σχήματος. Ο Φιλίπ Κλεμέντ, ο Μίκελ Κουκόφσκι και ο Γκούντερ Βαναουντεναέρντε δεν βρίσκονται στα πλάνα του τεχνικού των Βέλγων, ενώ οι Τζέισον Βαντελανοϊτ και Μάρεκ Σπίλαρ είναι αμφίβολοι.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου: Καν, Σανιόλ, Λούσιο, Ισμαελ, Λιζαραζού, Ντεμικέλις, Σολ, Ζε Ρομπέρτο, Μπάλακ, Μακάι, Γκερέρο
Μπριζ: Μπούτινα, ντε Κοκ, Μάερτενς, Σπίλαρ, Ρέλαντς, Βερχέιγεν, Βέρμαντ, Ενγκεμπερτ, Λέκο, Μπάλαμπαν, Πορτίγιο

*** Αυτό θα είναι το «παρθενικό» ευρωπαϊκό παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου στο νεότευκτο γήπεδο «Allianz Arena».

*** Τις 100 ευρωπαϊκές συμμετοχές α συμπληρώσει ο Γκερτ Βερχέιγεν, εφόσον αγωνιστεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK