Μπάγερν Μονάχου - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5-0

Με τον φορμαρισμένο Λεβαντόφσκι να σημειώνει χατ-τρικ, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 5-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Γερμανία και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή του 6ου ομίλου του Champions League.

Μπάγερν Μονάχου - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5-0

Η Μπάγερν νίκησε γιατί είχε σε "τρελή" φόρμα τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 10 γκολ στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις των Βαυαρών. Το σκορ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άνοιξε το Ντόουγκλας Κόστα στο 14' και 8 λεπτά αργότερα, ο Λεβαντόφσκι "έγραψε" προ κενής εστίας το 2-0 μετά από ασίστ του Τιάγκο Αλκάνταρα.

Οι Γερμανοί συνέχισαν να... πυροβολούν εκμεταλλευόμενοι τα πολλά αμυντικά λάθη της Ντιναμό και την αστάθεια του Εντουάρντο. Στο 25' ο Γκέτσε έκανε το 3-0 για την ομάδα του και λίγο πριν από τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Λεβαντόφσκι βρήκε ξανά δίχτυα, "γράφοντας" το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Πολωνός, ο οποίος απέδειξε σε ένα ακόμη ματς πως βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Με τη νίκη αυτή η Μπάγερν έκανε το 2 στα 2 και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή του 6ου ομίλου με 6 βαθμούς.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ (64΄Ραφίνια), Αλάμπα, Μπερνάτ (46' Χάβι Μαρτίνεθ), Τιάγκο, Κίμιχ, Γκέτσε, Κομάν, Ντόουγκλας Κόστα (58' Μίλερ), Λεβαντόφσκι.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Εντουάρντο, Μπένκοβιτς (45' Γκονσάλο), Ματέλ, Ταραβέλ, Άντολιτς, Μασάντο (61' Ρογκ), Αντέμι, Πίβαριτς, Σουντανί, Φερνάντες, Πιάκα (69' Ενρίκες).

Διαβάστε ακόμη:

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK