Μπάγερν Μονάχου: Σενάριο για "βόμβα" με Χάρι Κέιν

Τον Χάρι Κέιν ονειρεύονται στην ομάδα της Μπάγερν Μονάχου για αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σύμφωνα με δημόσιευμα της EL Nacional.

England's Harry Kane acknowledges the applause from the crowd during the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Abbie Parr)
Ο Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση της Αγγλίας με το Ιράν AP

Τον παίκτη που θα καταφέρει να καλύψει το κενό που έχει αφήσει από το καλοκαίρι η αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φέρεται να βρήκε η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με δημοσίευμα της El Nacional.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Βαυαρίας σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του σταρ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2024 και ο ίδιος δεν σκοπεύει να το ανανεώσει, κάτι που σημαίνει ότι η Τότεναμ, αν θέλει να τον πουλήσει, πρέπει να το κάνει άμεσα.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι ικανοποιημένος με την απόκτηση του Σαντιό Μανέ, θέλει έναν παίκτη που θα ταιριάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά που είχε ο Λεβαντόφσκι και ο Κέιν είναι μία τέτοια περίπτωση, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Κέιν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις την φετινή χρονιά με την φανέλα της Τότεναμ έχοντας ήδη σημειώσει 13 γκολ και πλέον ηγείται της προσπάθειας της εθνικής Αγγλίας για το δεύτερο Μουντιάλ της ιστορίας της.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ Μαδρίτης: Γιατί κάνει στροφή η Ρεάλ στο θέμα Μπέλιγχαμ

Μουντιάλ 2022: Ο πατέρας του σκόρερ των ΗΠΑ ήταν κάτοχος Χρυσής Μπάλας και δεν έπαιξε ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022: Ο λόγος που τα ματς έχουν τον ατελείωτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK