Μπάγερν - Ντόρτμουντ 0-2 πέν. 1-1 κ.δ. (VIDEOS)

Η Μπάγερν είχε 0/4 εκτελέσεις στη διαδικασία των πέναλτι (!), η Ντόρτμουντ επικράτησε με το... φτωχό 2-0 (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) στην "Άλιανζ Αρίνα", αποκτώντας το εισιτήριο για τον τελικό του DFB Pokal.

Μπάγερν - Ντόρτμουντ 0-2 πέν. 1-1 κ.δ. (VIDEOS)

Η Ντόρτμουντ αμύνθηκε καλά στο ξεκίνημα και έδειχνε απειλητική στις αντεπιθέσεις, αλλά η Μπάγερν, αφού απείλησε στο 14ο λεπτό με την κεφαλιά του Τόμας Μίλερ, άνοιξε το σκορ στο 30ό με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (αρχικά σημάδεψε το δεξί δοκάρι με σκαφτό πλασέ κι εν συνεχεία βρήκε το στόχο).

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει το προβάδισμά της: στο 48ο λεπτό ο Μίτσελ Λάνγκερακ βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Μίλερ, στο 55ο ο Λεβαντόβσκι σημάδεψε δοκάρι (και στην επαναφορά ο Σμέλτσερ έκανε χέρι εντός περιοχής που δεν έγινε αντιληπτό) και στο 57ο ο Λάνγκερακ ανέκοψε σωτήρια το γύρισμα του Τιάγκο Αλκάνταρα.

Μπάγερν - Ντόρτμουντ 0-2 πέν. 1-1 κ.δ. (VIDEOS)

Η είσοδος του Χένρικ Μεχιταριάν στο 70ό λεπτό άλλαξε άρδην την εικόνα της αναμέτρησης, αφού η Ντόρτμουντ ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και ισοφάρισε στο 75' με πλασέ του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, έπειτα από ωραία μπαλιά του Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι και γύρισμα του Αρμένιου.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκε στην ομάδα του Γίργκεν Κλοπ, η οποία έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες στο 80' και το 82', ενώ στον αντίποδα, ο Άριεν Ρόμπεν αποχώρησε τραυματίας, μόλις 16 λεπτά μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Μπάγερν - Ντόρτμουντ 0-2 πέν. 1-1 κ.δ. (VIDEOS)

Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης επεφύλασσε μία κεφαλιά του αμαρκάριστου Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ στο 102' και το δεύτερο την ανόητη αποβολή του Κέβιν Καμπλ (μπήκε στο 83', δέχθηκε κίτρινη στο 90' και κόκκινη στο 108'), προτού ο Σβαϊνσταϊγκερ απειλήσει εκ νέου στο 114'.

Ο ημιτελικός οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου Φίλιπ Λαμ και Τσάμπι Αλόνσο αστόχησαν με πανομοιότυπο τρόπο (στην πρώτη και την τρίτη εκτέλεση αντίστοιχα, γλίστρησαν και έστειλαν την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια), ενώ Ιλκάι Γιουντογκάν και Ζεμπάστιαν Κελ αποδείχθηκαν ψύχραιμοι.

Μπάγερν - Ντόρτμουντ 0-2 πέν. 1-1 κ.δ. (VIDEOS)

Άστοχος αποδείχθηκε και ο Μάριο Γκέτσε, αφού στην τρίτη εκτέλεση της βαυαρικής ομάδας, ο Λάνγκερακ του είπε όχι!

Κατόπιν, ο Μανουέλ Νόιερ κράτησε ζωντανή την Μπάγερν αποκρούοντας το πέναλτι του Ματς Χούμελς, αλλά ο ίδιος έμελλε να αποβεί μοιραίος, αφού ανέλαβε την επόμενη εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Μπάγερν (3-5-2): Νόιερ, Ραφίνια, Μπενατιά, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Αλόνσο, Αλκάνταρα (68' Ρόμπεν, 84' Γκέτσε), Βάιζερ, Λεβαντόβσκι, Μίλερ (76' Σβάινσταϊγκερ).

Ντόρτμουντ (4-3-2-1): Λάνγκερακ, Ντουρμ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Μπλαστσικόβσκι (83' Καμπλ), Μπέντερ (90' Κελ), Γιουντογκάν, Καγκάβα (70' Μεχιταριάν), Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ.

Τα γκολ της κανονικής διάρκειας

Η διαδικασία των πέναλτι

Σε ρυθμούς twitter

# Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει σκοράρει και στα τρία ματς της Μπάγερν κόντρα στην Ντόρτμουντ

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης

Τρίτη 28 Απριλίου

Μπάγερν - Ντόρτμουντ 1-1 (0-2 πέν.)

(30' Λεβαντόβσκι - 75' Ομπαμεγιάνγκ)

Τετάρτη 29 Απριλίου

21:30 Αρμίνια Μπίλεφελντ - Βόλφσμπουργκ

Διαβάστε ακόμη:

Το τρομερό coreo της Μπάγερν: Ο... Badman και ο Ρόμπεν

Μαγικό elastico από τον Αλκάνταρα (VIDEOS)

Το δάκρυ, η καρδιά και η υπόκλιση του Κλοπ (VIDEO)

Αλόνσο και Λαμ μιμήθηκαν τον Τέρι (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK