Μπάγερν: Ο Μουσιάλα έδωσε στον Κομάν το μοναδικό 11 στα 11

Το 11ο του εγχώριο πρωτάθλημα σε ισάριθμα χρόνια καριέρας σε επαγγελματικό επίπεδο κατέκτησε ο Κίνγσκλεϊ Κομάν μετά το γκολ τίτλος του Μουσιάλα

Bayern's Kingsley Coman, right, celebrates after scoring his side's opening goal besides team mate Leroy Sane during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and FC Bayern Munich in Cologne, Germany, Saturday, May 27, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν πανηγυρίζει μαζί με τον Λερουά Σανέ AP

Την κατάκτηση της Bundesliga πανηγυρίζει η Μπάγερν Μονάχου μετά από το... buzzer beater του Μουσιάλα στην αναμέτρηση με την Κολωνία.

Το γκολ του νεαρού ποδοσφαιριστή έστειλε στη δεύτερη θέση την Μπορούσια Ντόρτμουντ και συνεχίσε το... ονειρικό σερί του Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος έχει καταφέρει να κατακτήσει όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα στα οποία λαμβάνει μέρος από την έναρξη της καριέρας του, αρχής γενομένης από την σεζόν 12/13 με τη φανέλα της Παρί.

Ακολούθησε ένα πρωτάθλημα με την Γιουβέντους και άλλα 8 σερί με την Μπάγερν Μονάχου, με τον χθεσινό θρίαμβο να του δίνει το εντυπωσιακό 11/11.

Διαβάστε Περισσότερα

Βινίσιους: Δύο κορυφαίοι σύλλογοι "χρυσώνουν" την Ρεάλ για να γίνει το μπαμ της χρονιάς

Παρί: Ο Γκαλτιέ άρχισε τα δημόσια παρακάλια στον Κελαϊφί

Μπάγερν: Τα οκτώ ανοιχτά μέτωπα μετά από την κατάκτηση της Bundesliga

News 24/7

24MEDIA NETWORK