Μπάγερν: Ο Νόιερ έφτασε τον μαγικό αριθμό "36" και ισοφάρισε μεγάλο ρεκόρ

Νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε 36 διαφορετικές ομάδες στην Bundesliga έχει πάρει πλέον ο Μάνουελ Νόιερ ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Ματέους και Βόταβα.

Bayern goalkeeper Manuel Neuer kneels during a training session prior to the second leg Champions League quarterfinal soccer match between Bayern Munich and Villareal in Munich, Germany, Monday, April 11, 2022. Bayern will face Villareal on Tuesday. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Μάνουελ Νόιερ AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Στους αγωνιστικούς χώρους έχει επιστρέψει και πάλι ο Μάνουελ Νόιερ, σχεδόν 1 χρόνο μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο πόδι ενώ έκανε σκι.

Ο Γερμανός γκολκίπερ έχει πάρει και πάλι φανέλα βασικού στην 11αδα της γερμανικής ομάδας και στην αναμέτρηση κόντρα στην Χάιντενχαϊμ για την Bundesliga κατάφερε να βάλει το όνομά του δίπλα σε ένα σπουδαίο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο Νόιερ κατάφερε να πάρει νίκη απέναντι στην 36η διαφορετική ομάδα στην καριέρα του στη Bundesliga κάτι που στην ιστορία της διοργάνωσης έχουν πετύχει μόνο οι Λόθαρ Ματέους και Μίροσναλ Βόταβα.

Θυμίζουμε πως ο Γερμανός αγωνίζεται στη Μπάγερν από την σεζόν 2005/06 όταν και έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σάλκε ενώ βρίσκεται στους Βαυαρούς από το καλοκαίρι του 2011.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα




News 24/7

24MEDIA NETWORK