Μπάγερν: Ο Τούχελ στοχεύει και σε παιδί των ακαδημιών της Γιουνάιτεντ για τη μεσαία γραμμή

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ είναι ένα από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της Μπάγερν Μονάχου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής σε περίπτωση που ναυαγήσει η μεταγραφή του Ζοάο Παλίνια.

FILE - Bayern Munich's manager Thomas Tuchel waits for the start of a friendly soccer match against Kawasaki Frontale at the National Stadium in Tokyo, Japan, Saturday, July 29, 2023.(AP Photo/Shuji Kajiyama, File)
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Τόμας Τούχελ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά από το "ναυάγιο" με την υπόθεση Παλίνια.

Για την περίπτωση του άσου της Φούλαμ η Μπάγερν αναμένεται να επανέλθει, έχοντας ως σύμμαχό της τον ίδιο τον παίκτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mirror, αν η μεταγραφή του Παλίνια δεν ολοκληρωθεί ούτε τον χειμώνα, ο Τούχελ θα στραφεί στη λύση του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ.

Ο Σκωτσέζος μέσος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ στην αρχή της σεζόν και φέρεται πως δεν "καίγεται" να παραμείνει στους κόκκινους διαβόλους παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025.

Για τον ΜακΤόμινεϊ επίσημο ενδιαφέρον εκδήλωσε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η Γουέστ Χαμ, με την Γιουνάιτεντ να λέει "'όχί" σε πρόταση ύψους 35.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Το πουλέν του Αντσελότι μοίρασε "όχι" σε ομάδες της Premier League γιατί έχει μία επιθυμία

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι άκουσε τις σειρήνες για Λέβα και διάλεξε ήδη τον διάδοχό του

Ο Ράμος επέστρεψε στη δράση και ήδη διέψευσε τους πάντες με την παρουσία του

News 24/7

24MEDIA NETWORK