Μπάγερν: Ο Τούχελ βρήκε τον νέο εκλεκτό για τα γκολπόστ μετά την "χυλόπιτα" του Κέπα

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Στέφαν Ορτέγκα είναι πλέον ο πρώτος στόχος του Τόμας Τούχελ σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Bayern's head coach Thomas Tuchel gestures during the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ AP

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από την αποχώρηση του Γιαν Ζόμερ για λογαριασμό της Ίντερ αλλά και τον τραυματισμό του Μάνουελ Νόιερ για τον οποίο όλα τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του είναι ανοιχτά.

'Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα και εξετάζονται από τους ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας είναι αυτό του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι, Στέφαν Ορτέγκα.

Ο Ορτέγκα αποτελεί τη δεύτερη επιλογή του Γκουαρντιόλα, πίσω από τον Έντερσον, με τον Ισπανό τεχνικό μάλιστα να είναι πολύ ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής παρουσία του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ πέτυχε το τέλειο deal με τον Κέπα

Κορυφαίος μεταγραφικός στόχος του Τεν Χαχ αντέδρασε στο ποστ νίκης της Γιουνάιτεντ και "τρέλανε" τους πάντες

Ασταμάτητη Αλ Χιλάλ: Μετά τον Νεϊμάρ ολοκληρώνει κι άλλη βόμβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK