Μπάγερν-Ολυμπιακός: Με μια κουκούλα, μια βερμούδα και τελευταίο τον Μαρτίνς

Οι δύο μοναδικές αντιθέσεις στην άφιξη του Ολυμπιακού στο Allianz Arena για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου και η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς να μείνει τελευταίος στο πούλμαν.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Allianz Arena απέναντι στο γερμανικό μεγαθήριο που ακούει στο όνομα της Μπάγερν Μονάχου. Οι 'ερυθρόλευκοι' έχουν εξ ορισμού πολύ δύσκολο έργο και θα χρειαστούν υπέρβαση δυνάμεων και ένα ποσοστό τύχης, προκειμένου να φύγουν με αποτέλεσμα από το Μόναχο.

Περίπου 1,5 ώρα πριν την αναμέτρηση έφτασε στην Allianz Arena το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού και τρία ήταν τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν: ο Ντανιέλ Ποντένσε ήταν ο μοναδικός 'ερυθρόλευκος' που έκανε την διαδρομή ως τα αποδυτήρια φορώντας την κουκούλα του, μοιάζοντας να μην είναι... φίλος με το γερμανικό κρύο. Αντίθετα, ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ο μόνο που εμφανίστηκε με βερμούδα(!) και έμοιαζε πολύ άνετος στις κινήσεις του. Τελευταίος από το πούλμαν αποβιβάστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, τον οποίο ασπάστηκε ο Τάκης Αγραφιώτης, εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ίσως για τον Πορτογάλο τεχνικό αυτή η κίνηση να αποτελεί κάτι σαν γούρι.

Ο Ολυμπιακός θα έχει και μεγάλη συμπαράσταση στο ματς από τον κόσμο του, καθώς περίπου 3500 οπαδοί των 'ερυθρολεύκων' αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στις εξέδρες του Allianz Arena. Τα πλάνα από την παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού στο Μόναχο είναι χαρακτηριστικά.

Με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Μόναχο βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Σάββα Θεοδωρίδη και τον Κριστιάν Καρεμπέ.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI
O Βαγγέλης Μαρινάκης με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκο Γαβαλά, στον αγωνιστικό χώρο του Allianz Arena για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI
Ο Σάββας Θεοδωρίδης στους πάγκους του Allianz Arena για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI
Ο Σάββας Θεοδωρίδης στους πάγκους του Allianz Arena για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI
Ο Κριστιάν Καρεμπέ στην Allianz Arena για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, στην 4η αγ. του Group B για το Champions League 2019-2020. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο Κριστιάν Καρεμπέ στην Allianz Arena για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, στην 4η αγ. του Group B για το Champions League 2019-2020. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Θα ξεπεράσει τα 50 γκολ φέτος ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK