Μπάγερν-Ολυμπιακός: Τα απρόβλεπτα δεδομένα και η Ντόρτμουντ

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Allianz Arena του Μονάχου κόντρα στη Μπάγερν του... αδίστακτου Λεβαντόφσκι. Ο 'ορφανός' πάγκος των Βαυαρών, η Ντόρτμουντ που αχνοφαίνεται στο βάθος, ο χαμένος συγκάτοικος των 'ερυθρολεύκων' και η στοιχηματική αντανάκλαση των δεδομένων στις αποδόσεις του Πάμε Στοίχημα.

Ο Ελ Αραμπί με αυτή την κεφαλιά άνοιξε το σκορ στην ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν Μονάχνου με 2-3 στο 'Γ. Καραϊσκάκης', για την 3η αγ. της φάσης των ομίλων του Champions League (22/10/2019) - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Ο Ελ Αραμπί με αυτή την κεφαλιά άνοιξε το σκορ στην ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν Μονάχνου με 2-3 στο 'Γ. Καραϊσκάκης', για την 3η αγ. της φάσης των ομίλων του Champions League (22/10/2019) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Μια πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (06/11, 19:55) στην Allianz Arena του Μονάχου κόντρα στη Μπάγερν, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Μετά τα τρία πρώτα ματς στο Group B, οι Βαυαροί μοιάζουν άνετοι στην κορυφή της βαθμολογίας, με 9 βαθμούς και δύο εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Τότεναμ (2-7!) και Ολυμπιακό (2-3), ενώ 'σβηστοί' επικράτησαν 3-0 του Ερυθρού Αστέρα στη Γερμανία. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός είναι στην τελευταία θέση του ομίλου με έναν βαθμό μετά την ισοπαλία (2-2) της πρεμιέρας με την Τότεναμ στο Φάληρο και την ήττα (3-1) στο Βελιγράδι από τους Σέρβους.

Ενόψει της αναμέτρησης, κάθε ανάλυση για τη διαφορά στη δυναμική των ομάδων είναι περιττή. Μια ματιά στα ονόματα των ρόστερ και την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αρκεί για να καταδείξει το... χάσμα. Ωστόσο υπάρχουν δεδομένα που διαμορφώθηκαν τα τελευταία 24ωρα που μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους στο ματς. Ή και όχι, θα φανεί στο χορτάρι. Σε κάθε περίπτωση, η Μπάγερν Μονάχου παραμένει το απόλυτο φαβορί στο ματς.

Ωστόσο οι Βαυαροί έρχονται από τη συντριβή με σκορ 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, εξέλιξη που πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις, οι οποίες και έφεραν την απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς από την τεχνική ηγεσία. Οι κακές γλώσσες λένε πως οι παίκτες της ομάδας δεν... τρελαίνονταν για τον Κροάτη. Τη στιγμή που στην γερμανική ομάδα βρίκονται σε αναζήτηση προπονητή, έχουν να σκέφτονται και το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ που ακολουθεί για την Bundesliga, μετά το ματς με τους 'ερυθρόλευκους'. Εκεί όπου δεδομένα δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των τραυματισμένων Ερναντέζ και Σούλε.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός γκέλαρε το Σάββατο στο 0-0 με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Δημιουργήθηκε η αναμενόμενη γκρίνια μετά το αποτέλεσμα, ωστόσο γρήγορα 'ξέφτισε' καθώς ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 2-2 στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό, έτσι από εκεί που ο Ολυμπιακός περίμενε συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας στην Super League, πάει στο Μόναχο ως πρωτοπόρος και στο +2 από τον 'Δικέφαλο'. Γεγονός που ενδεχομένως να έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά που σε καμία περίπτωση δεν κάνει πιο εύκολο το έργο τους στην Allianz Arena... Δεδομένη η απουσία του στόπερ Σισέ για τον Ολυμπιακό, οι Τοροσίδης και Βαλμπουενά προέρχονται από τραυματισμό και δεν βρίσκονται στο 100%, όμως ο Γάλλος ίσως βρεθεί στην ενδεκάδα.

Σε ένα ματς που συγκεντρώνει και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, με το Πάμε Στοίχημα να προσφέρει πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα, ιδιαίτερες αγορές (π.χ. σε ποιο χρονικό σημείο της αναμέτρησης θα γίνει το ματς over 2,5 γκολ) αλλά και πόντους αξιολόγησης, που οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να βρουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

  • Η Μπάγερν στην έδρα και άνετη βαθμολογικά θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει από το ξεκίνημα. Ο Ολυμπιακός θα είναι κυρίως πίσω από τη μπάλα, ωστόσο η φιλοσοφία δεν θα είναι φουλ αμυντική. Κόντρα στην ασταθή άμυνα των Βαυαρών, θα έχει τις στιγμές του. Έτσι μπορεί να βοηθήσει ώστε να επιβεβαιωθεί ακόμη και το over 2,5 γκολ του ημιχρόνου, που προσφέρεται σε απόδοση 3.40 από το Πάμε Στοίχημα.
  • O Λεβαντόβσκι πραγματοποιεί εκρηκτικό ξεκίνημα στη σεζόν, όπου μετράει ήδη 20 γκολ σε 16 συμμετοχές με τη γερμανική ομάδα. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος χρονικά στην αναμέτρηση της Τετάρτης συναντάται στην καλοπληρωμένη απόδοση του 2.80.
  • Οι Βαυαροί φυσιολογικά θα έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή, ασκώντας πίεση για ένα γρήγορο γκολ. Κάτι που αναμένεται να φέρει πολύ παιχνίδι προς την περιοχή του Ολυμπιακού. Το ρίσκο στο over 5,5 κόρνερ του ημιχρόνου μοιάζει μικρό για την απόδοση του 2.25.
  • Το συνδυαστικό στοίχημα με anytime scorer τον Νιαμπρί, νικήτρια τη Μπάγερν και τις δύο ομάδες να σκοράρουν, προσφέρεται σε απόδοση 3.00.
  • Ένα ακόμη συνδυαστικό στοίχημα, με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει πρώτος και τελικό σκορ 3-1, συναντάται σε απόδοση 19.00 στο Πάμε Στοίχημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK