Μπάγερν: Πάει για βόμβα 100 εκατ. με έκπληξη του Μουντιάλ

Για την απόκτηση του επιθετικού της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Κόλο Μουανί αναμένεται να κινηθεί η Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με την Equipe.

France's Randal Kolo Muani reacts during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κόλο Μουανί με την φανέλα της εθνικής Γαλλίας AP

Τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναζήτα η Μπάγερν Μονάχου και στη λίστα της βρίσκεται μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρά την απόκτηση του Σαντιό Μανέ, ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν φέρεται να θέλει έναν ακόμα επιθετικό και αυτός προέρχεται από το πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Ο λόγος για τον άσο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της εθνικής Γαλλίας, Κόλο Μουανί ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe ενδιαφέρει έντονα την Μπάγερν.

Ο Μουανί αποκτήθηκε από την Άιντραχτ το περασμενό καλοκαίρι ως ελεύθερος και σύμφωνα με το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας η τωρινή του ομάδα δεν τον παραχωρεί με ποσό μικρότερο των 100.000.000 ευρώ.

Η Μπάγερν φημίζεται για την προτίμηση που δείχνει στην αγορά ποδοσφαιριστών από τη Γερμανία και ο Μουανί, παρά τις αυξημένες απαιτήσεις της Άιντραχτ δεν αποκλείεται να προστεθεί σ' αυτή τη μακρά λίστα.

Ο Μουανί την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πετύχει 14 γκολ και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ σε 28 συμμετόχες με την γερμανική ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ροναλντίνιο: Ας δούμε κάποια highlights του γιου του που υπογράφει στην Μπαρτσελόνα

Ο αδιαπραγμάτευτος όρος που θέτει η Ρεάλ στον Μόντριτς για το νέο συμβόλαιο

Ο Όσιμεν πήδηξε πάνω από το τρομακτικό άλμα του Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK