Μπάγερν: Σκέψεις για Ποντόλσκι το Γενάρη

Η επιθυμία της Μπάγερν Μονάχου να εντάξει στο δυναμικό της τον Λούκας Ποντόλσκι είναι δεδομένη, με τα δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου να κάνουν λόγο περί ολοκλήρωσης της μεταγραφής το καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται ωστόσο ο 20χρονος διεθνής στράικερ να μετακομίσει από την Κολωνία στο Μόναχο τον προσεχή Ιανουάριο.

Μπάγερν: Σκέψεις για Ποντόλσκι το Γενάρη
Η επιθυμία της Μπάγερν Μονάχου να εντάξει στο δυναμικό της τον Λούκας Ποντόλσκι είναι εδώ και μήνες δεδομένη, με τα δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου να κάνουν λόγο περί ολοκλήρωσης της μεταγραφής το καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται ωστόσο ο 20χρονος διεθνής στράικερ, λόγω και του τραυματισμού του Ρόκε Σάντα Κρουζ (απουσιάσει από την ενεργό δράση πέντε με έξι μήνες), να μετακομίσει από την Κολωνία στο Μόναχο τον προσεχή Ιανουάριο.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε με δηλώσεις του ο τεχνικός των Βαυαρών Φέλιξ Μάγκατ. " Δεν θα μας πιάσει πανικός να βρούμε παίκτη, όμως αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να πορευτούμε με μόνο τρεις επιθετικούς. Ίσως συζητηθεί η περίπτωση του Ποντόλσκι ", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK