Μπάγερν: Τα οκτώ ανοιχτά μέτωπα μετά από την κατάκτηση της Bundesliga

Μόνο λίγα δεν είναι τα ανοιχτά μέτωπα στο στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Bayern's head coach Thomas Tuchel gives his players a thumbs up during the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ AP

Συγκλονιστική ήταν η τελευταία αγωνιστική της Bundesliga με την Μπάγερν Μονάχου να παίρνει το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία με γκολ του Μουσιάλα, μετά και την ισοπαλία της Ντόρτμουντ κόντρα στην Μάιντζ.

Πάρα το γεγονός πως η Μπάγερν κατάφερε να εξασφαλίσει τον τίτλο, μόνο λίγες δεν είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα επίπεδα το ερχόμενο καλοκαίρι, με την αρχή να γίνεται με την αποχώρηση των Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς από το επιτελείο της ομάδας.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, βασικός στόχος της ομάδας είναι η στήριξη στο πρόσωπο του Τόμας Τούχελ, καθώς επικρατεί η άποψη πως ο Γερμανός μπορεί να παρουσιάσει μία πολύ καλύτερη εικόνα μετά από την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Στα μεταγραφικά, στην κορυφή της λίστας για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης παραμένουν τα ονόματα των Ντούσαν Βλάχοβιτς και Κόλο Μουανί, με την περίπτωση του Κέιν να ναυαγεί εξαιτίας των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της Τότεναμ.

Σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ζοάο Κανσέλο καθώς δεν υπάρχει διάθεση ώστε να καταβληθεί η ρήτρα ύψους 70.000.000 ευρώ που έχει βάλει στον ποδοσφαιριστή η Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες απόκτησης του Πορτογάλου από την Μπαρτσελόνα, ελέω... Ζόρζε Μέντες.

Ελεύθερος από την γερμανική ομάδα αναμένεται να μείνει ο Μπλιντ καθώς δεν υπολογίζεται από τον Τούχελ ενώ γίνονται προσπάθειες προκειμένου να ανανεωθούν πρόωρα τα συμβόλαια των Μουσιάλα και Ντέιβις, οι οποίοι παρακολοθούνται από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Πέρα από μεταγραφές, δεν αποκλείεται να γίνουν και πωλήσεις καθώς στα ραντάρ ομάδων της Premier League βρίσκεται ο Γκράβενμπεργκ ενώ και ο Λούκας Ερναντές βολιδοσκοπείται από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πόσα χρήματα παίρνουν οι ισπανικές ομάδες ανάλογα με τη θέση που θα τερματίσουν

Η Άρσεναλ πάει να πάρει με 25.000.000 ευρώ το μεγάλο αστέρι της Γαλατασαράι

Η Σίτι κάνει το μεγαλύτερο δώρο στους διεκδικητές του Ζοάο Κανσέλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK