Μπάγερν: Τι θα κρίνει αν τελικά θα κινηθεί για τον Κέιν

Τις εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του Χάρι Κέιν με την Τότεναμ αναμένει η Μπάγερν, που εξετάζει και την περίπτωση να κινηθεί για κεντρικό αμυντικό.

Tottenham's Harry Kane greets supporters after the English Premier League soccer match between Fulham and Tottenham Hotspur at the Craven Cottage Stadium in London, Monday, Jan. 23, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Χάρι Κέιν χειροκροτά το κοινό της Τότεναμ AP

Το πλάνο της για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο σχεδιάζει η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με δημοσιεύματα τα πλάνα της εξαρτώνται από τις εξελίξεις στην υπόθεση της Τότεναμ με τον Χάρι Κέιν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του GOAL, που επικαλείται γερμανικές πηγές, παρά το γεγονός πως ο Νάγκελσμαν επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Χάρι Κείν, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην γίνει πρόταση για την απόκτηση του αν ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Αν τελικά ο Κέιν ανανεώσει με τα "Σπιρούνια" η Μπάγερν σκέφτεται σοβαρά να ενισχυθεί στην αμυντική της γραμμή με έναν πρωτοκλασάτο κεντρικό αμυντικό, χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να έχουν δει το φως της δημοσιότητας συγκεκριμένα ονόματα.

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις αναμένεται να παίξει και ο Τσούπο Μοτίνγκ το συμβόλαιο του οποίου με τους Βαυαρούς λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε το tweet των Γερμανών

Διαβάστε Περισσότερα

Τσιτσιπάς: Το σχόλιο του για την Μάργκοτ Ρόμπι μετά τον ημιτελικό

Τσιτσιπάς: Το αστρονομικό ποσό που θα βάλει στα ταμεία του αν σηκώσει το AO

Γιουβέντους: Πλην Κιέζα, ζητά τρελό ποσό και για άλλο αστέρι της

News 24/7

24MEDIA NETWORK