Μπάγερν: Το μυστικό της ρήτρας του Ζοάο Κανσέλο

Όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το deal Μπάγερν - Σίτι για τον Κανσέλο.

Manchester City's Joao Cancelo celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Everton and Manchester City at Goodison Park in Liverpool, England, Saturday, Feb. 26, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Ζοάο Κανσέλο AP PHOTO/JON SUPER

Το εξαίσιο δώρο της Μάντσεστερ Σίτι πρόλαβε και εκμεταλλεύτηκε η Μπάγερν Μονάχου αποκτώντας με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι τον Ζοάο Κανσέλο. Ο Πορτογάλος μπακ στην πρώτη του κιόλας στιγμή με τους Γερμανούς μοίρασε μία ασίστ στο εκτός έδρας 4-0 με την Μάιντζ.

Η ρήτρα που θα πρέπει να πληρώσει η Μπάγερν σε έξι μήνες για να κάνει 100% δικό της τον πλάγιο οπισθοφύλακα ανέρχεται στα 70.000.0000 ευρώ. Κι εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης. Είναι αποκλειστικά στο χέρι των Βαυαρών εάν θα εξασκήσουν την οψιόν.

Η συγκεκριμένη ρήτρα δεν ενεργοποιείται ούτε με συμμετοχές ούτε με επίτευξη στόχων. Η διοίκηση θα είναι αυτή που θ' αποφασίσει εάν θα κρατήσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή. Φαντάζει δύσκολο η γερμανική ομάδα να επιστρέψει πίσω το "δώρο", ειδικά από τη στιγμή που μοιάζει δεδομένη η αποχώρηση του Παβάρ.

Διαβάστε περισσότερα

Μπάγερν: Αυτός ο παίκτης θα κρίνει την αγορά του Κανσέλο

Τρελό! Δύο ομάδες της PL θέλουν 33χρονο από το πρωτάθλημα του Κατάρ

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ αποφάσισε τι θα κάνει με τον μίστερ 85 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK